Μυστήριο με την άγνωστη γυναίκα με τον χαρτοφύλακα δίπλα στον Κιμ Γιονγκ-Ουν

Μυστήριο με την άγνωστη γυναίκα με τον χαρτοφύλακα δίπλα στον Κιμ Γιονγκ-Ουν

Τι κουβαλά η γυναίκα που εμφανίζεται τους τελευταίος μήνες στο πλευρό του Βορειοκορεάτη δικτάτορα;

kim-woman
Τα βίντεο και οι φωτογραφίες από τις εμφανίσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν κρύβουν εκπλήξεις και στέλνουν μηνύματα για το ποιος κέρδισε -ή ποιος έχασε-την εύνοια του Βορειοκορεάτη δικτάτορα.

Αυτή τη φορά είναι μια άγνωστη γυναίκα με μπλε ταγέρ και ένα μαύρο χαρτοφύλακα που τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε στο πλευρό του σε υπαίθρια συναυλία αλλά και μέσα στο Κοινοβούλιο της χώρας.

Η γυναίκα, όπως ανέφερε ο Guardian, εμφανίζεται εδώ και μήνες σε φωτογραφίες στα μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας, αλλά το όνομά της παραμένει άγνωστο.

kim-woman-3
kim-woman-2

Ο ιστότοπος NK News, που παρακολουθεί τα ασφυκτικά ελεγχόμενα ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας, αναφέρει ότι ίσως κουβαλά στον χαρτοφύλακα είδη που χρειάζεται ο Κιμ, όπως το κινητό, τα τσιγάρα ή τα φάρμακά του.

Κλείσιμο
Μοιάζει να είναι 30 με 40 ετών και ίσως είναι συγγενής του. Ο Κιμ είναι γνωστό ότι έχει δύο ετεροθαλείς αδελφές που γεννήθηκαν τη δεκαετία του ‘70. Μία από τις δύο έχει παρασκηνιακό ρόλο στο κόμμα, για την άλλη οι πληροφορίες είναι ελάχιστες.

Η «δυναστεία» των Κιμ, που ξεκίνησε από τον παππού του σημερινού ηγέτη το 1948, σπάνια τοποθετεί γυναίκες σε σημαντικά αξιώματα, αν και ο Κιμ Γιονγκ-Ουν έχει τοποθετήσει γυναίκες σε θέσεις με ισχύ, αλλά και σε άτυπες. Μία από αυτές είναι η 34χρονη αδελφή του Κιμ, που συχνά τον εκπροσωπεί διεθνώς και θεωρείται το πρόσωπο που του φιλοτεχνεί τη δημόσια εικόνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 33.590 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού και 129 θάνατοι την προηγούμενη εβδομάδα

Το Κίεβο ζητά από τη Δύση όπλα για να «απελευθερώσει όλα τα κατεχόμενα εδάφη»

«Ο Φιλιππίδης μου είπε να πάρω μια κοπέλα και να της πω να μη μιλήσει», κατέθεσε ο Μπιμπίλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης