ΟΑΣΕ: Τα δημοψηφίσματα σε κατεχόμενα εδάφη δεν θα έχουν «καμία νομική ισχύ»
Οι φιλορωσικές αρχές στις περιφέρειες Λουγκάνσκ, Ντανιέτσκ, Χερσώνα και Ζαπορίζια ανακοίνωσαν νωρίτερα χθες πως θα οργανώσουν εσπευσμένα από την Παρασκευή 23η Σεπτεμβρίου ως την Τρίτη 27η Σεπτεμβρίου δημοψηφίσματα για την ένταξή τους στη Ρωσία
«Καθώς ο πόλεμος μετά την εισβολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία συνεχίζεται, τα οποιαδήποτε λεγόμενα ‘δημοψηφίσματα’ που σχεδιάζονται από τις δυνάμεις που ασκούν de facto τον έλεγχο σε κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας ή με την υποστήριξή τους θα αποτελούσαν παραβίαση των διεθνών κανόνων και υποχρεώσεων δυνάμει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου», ανέφερε η ηγεσία του ΟΑΣΕ σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.
«Τα αποτελέσματά τους κατά συνέπεια δεν θα είχαν καμία νομική ισχύ», προστίθεται στο κείμενο.
Οι φιλορωσικές αρχές στις περιφέρειες Λουγκάνσκ, Ντανιέτσκ, Χερσώνα και Ζαπορίζια ανακοίνωσαν νωρίτερα χθες πως θα οργανώσουν εσπευσμένα από την Παρασκευή 23η Σεπτεμβρίου ως την Τρίτη 27η Σεπτεμβρίου δημοψηφίσματα για την ένταξή τους στη Ρωσία, κράτος-μέλος του ΟΑΣΕ.
Παρόμοια ψηφοφορία διεξήχθη για να αποκτήσει νομιμοποίηση η προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας στη Ρωσία το 2014.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.