Κηδεία Ελισάβετ: Η μίνι φούστα της Μπράουν και το έξι σειρών κολιέ της συζύγου του Μπλερ

Κηδεία Ελισάβετ: Η μίνι φούστα της Μπράουν και το έξι σειρών κολιέ της συζύγου του Μπλερ

Oι ενδυματολογικές παρασπονδίες των πρώην «Πρώτων Κυριών» της Βρετανίας - Η νυν πρωθυπουργός Λιζ Τρας δεν φόρεσε σακάκι ή παλτό επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα

protes_kyries2
Ρεσιτάλ έδωσαν τα κολιέ από πέρλες στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως άλλωστε αρμόζει με βάση τον άτυπο ενδυματολογικό κώδικα σε ανάλογες περιστάσεις, ωστόσο, η σύζυγος του Τόνι Μπλερ. Τσέρι, ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση. Το κόσμημα που φόρεσε ήταν πολύ μεγάλο, σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος.

Από τους 15 πρωθυπουργούς που πρόλαβε να δει η bασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της 70χρονης βασιλείας της, οι επτά που παραμένουν εν ζωή συγκεντρώθηκαν χθες στο Αββαείο του Γουέστμινστερ έχοντας στο πλευρό τις συζύγους τους.
000_32JN8M6XX
Mπόρις και Κάρι Τζόνσον

Και, ενώ οι κηδείες δεν προσφέρονται για μεγάλη ευελιξία στο ντύσιμο, τα ρούχα που επέλεξαν οι σύζυγοί τους έγιναν αντικείμενο σχολιασμού .
Το γεγονός είναι πάντως ότι οι πρώην πρωθυπουργοί έβαλαν τα... γυαλιά στις συζύγους τους καθώς από ενδυματολογικής άποψης ήταν σωστά ντυμένοι, όπως αρμόζει σε ανάλογες περιστάσεις.

Ο τέως πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον εθεάθη με μαύρο κοστούμι ενώ η σύζυγός του, Κάρι Σίμοντς νοίκιασε ένα φόρεμα το οποίο δεν άρμοζε σε κηδεία και σίγουρα για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Κάρι Τζόνσον προτίμησε, όπως άλλωστε συνηθίζει, να νοικιάσει ένα φόρεμα, το οποίο όμως ήταν αρκετά ανοιχτό στο λαιμό της, γράφει η εφημερίδα Daily Mail.

Η σύζυγος του Τζόνσον προτίμησε μία δημιουργία της Karen Millen με μεγάλη ζώνη γύρω από τη μέση της και μια μεγάλη τσάντα, δημιουργία της Βρετανίδας σχεδιάστριας Γκρέις Χαν, αξίας 2.050 λιρών. Το φόρεμα της 34χρονης Κάρι , αξίας 255 λιρών το νοίκιασε μόλις 7 λίρες για να κάνει την χθεσινή της εμφάνιση .
000_32JP82WXX
Ο Τόνι Μπλέρ με την σύζυγό του Σέρι (το ζευγάρι δεξιά) μαζί με το προεδρικό ζεύγος της Ρουμανίας
Κλείσιμο

Ο φακός εστίασε στις στιλιστικές επιλογές και άλλων πρώην ενοίκων της Ντάουνινγκ Στριτ: στη μίνι φούστα της ευτραφούς συζύγου του Γκόρντον Μπράουν αλλά και την νυν συντηρητική πρωθυπουργό της Βρετανίας , Λιζ Τρας η οποία εθεάθη χωρίς σακάκι, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα από τους σχεδιαστές μόδας.
000_32JN86UXX
Ντέιβιντ και Σαμάνθα Κάμερον

Αντιθέτως, η σύζυγος του Ντέιβιντ Κάμερον, Σαμάνθα,εθεάθη με μάξι μεταξωτό φόρεμα Zahra , αξίας 390 λιρών, τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα και το καπέλο της υπέροχο.

Η νυν πρωθυπουργός Λιζ Τρας, μόλις δύο εβδομάδες αφότου ανέλαβε τα ηνία της χώρας, εθεάθη με δημιουργία του οίκου Valentina, αξίας 228 λιρών , ωστόσο δεν φορούσε παλτό ή σακάκι, σαν κι αυτά πυ φορούσαν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας.
000_32JP2UZXX
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας

Η Τσέρι Μπλερ όμως έκλεψε την παράσταση καθώς εμφανίστηκε με φούστα που είχε πολλές πιέτες- σαν να πήγαινε σε χορό- κι ένα κολιέ από πέρλες που ήταν υπερβολικό.Το περίεργο είναι πως το ζεύγος εμφανίστηκε με μετάλλια στα ρούχα τους, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Η μεγαλοπρέπεια στα ενδύματα των Μπλερ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ενδυματολογική εμφάνιση των διαδόχους τους στο Νο 10, Γκόρντον και Σάρα Μπράουν. Η Σάρα ήταν η μόνη γυναίκα στην ομάδα που φόρεσε μια καθημερινή φούστα πάνω από το γόνατο, σαν να πήγαινε στη δουλειά.




Ειδήσεις σήμερα:

Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος, εξομολογείται ο βουλευτής Καράογλου

Η... αριθμητική των επόμενων εκλογών - Πώς μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση

«Χαμόγελα» για τον 27χρονο αστυνομικό από την Ηλεία - «Ξύπνησε» μετά από 15 ημέρες σε κώμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης