Βασιλιάς Κάρολος Γ': Στο σχολείο είχε πέσει θύμα άγριου μπούλινγκ, λέει συμμαθητής του

Βασιλιάς Κάρολος Γ': Στο σχολείο είχε πέσει θύμα άγριου μπούλινγκ, λέει συμμαθητής του

«Τον λυπηθήκαμε πολύ ακόμα και εκείνη την εποχή, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ακόμη και το να προσπαθούσες να γίνεις φίλος μαζί του αυτό σήμαινε ότι δεχόσουν εκφοβισμό επειδή ήσουν ένας από τους φίλους του Βασιλιά», τόνισε ο  Johnny Stonborough

elisavet-karolos
Ένας συμμαθητής του βασιλιά Καρόλου Γ' θυμήθηκε ότι ο νέος μονάρχης ενώ ήταν στο οικοτροφείο είχε πέσει θύμα άγριου μπούλινγκ από άλλα παιδιά που φοιτούσαν μαζί του. Το συμβάν είχε σημειωθεί στο Gordonstoun στο Έλγιν της Σκωτίας.

«Ήταν αρκετά σκληρό. Υπέστη βαρύ εκφοβισμό και πολύ απομονωμένος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Johnny Stonborough μιλώντας  στη Susana Reid και τον Ben Shephard στο Good Morning Britain, το πρωί της Δευτέρας.


«Τον λυπηθήκαμε πολύ ακόμα και εκείνη την εποχή, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ακόμη και το να προσπαθούσες να γίνεις φίλος μαζί του αυτό σήμαινε ότι δεχόσουν εκφοβισμό επειδή ήσουν ένας από τους φίλους του Βασιλιά. Ήταν ένα αρκετά σκληρό περιβάλλον», συμπλήρωσε. Με τον βασιλιά Κάρολο Γ' δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο αλλά για μερικά χρόνια ήμασταν στην ίδια τάξη.

Κλείσιμο
Συνήθως τα περιστατικά μπούλινγκ σημειώνονταν στο γήπεδο ράγκμπι. Υπήρχαν παιδιά που έλεγαν ότι «θα κάνουν τον πρίγκιπα Κάρολο, θα τον χτυπούσαν στο σκραμπ, θα του τραβούσαν τα αυτιά και θα τον χτυπούσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «δεν ήταν το μόνο αγόρι που έπεφτε θύμα μπούλιγνκ». Μιλώντας για τον νέο βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου είπε ότι ήταν «λαμπερός» και είχε «αίσθηση του χιούμορ». 



Ειδήσεις σήμερα:

O Τσαβούσογλου απειλεί: Μαζέψτε τα μυαλά σας, συνέλθετε, μην γίνεστε όργανα άλλων

Στα 350 ευρώ το επίδομα θέρμανσης - Ενίσχυση 250 ευρώ σε 2,3 εκατομμύρια πολίτες

Εισαγγελέας για Πισπιρίγκου: Έβαλε με σύριγγα την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα από τη γαστροστομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης