Βασίλισσα Ελισάβετ: Η Λιζ Τρας αντιμέτωπη με τη «στιγμή του Τόνι Μπλερ» - Προσπαθεί να μεταφέρει τη θλίψη ενός έθνους
ΗΛιζ Τρας μίλησε από καρδιάς για τη «μεγάλη κληρονομιά» που αφήνει πίσω της η βασίλισσα Ελισάβετ και δεν ακολούθησε τον αυτοσχεδιασμό που είχε κάνει ο Τόνι Μπλερ μιλώντας για τον θάνατο της Νταϊάνα
Ωστόσο η διαφορά του τότε με το τώρα είναι ότι το 1997 οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές ενώ ο Τόνι Μπλερ βρισκόταν για αρκετούς μήνες στην πρωθυπουργία. Ο νυν σερ Τόνι Μπλερ εκείνη την εποχή είχε επαινεθεί για την έκφραση των συναισθημάτων της χώρας εν αντιθέσει με τις σιωπηρές δηλώσεις της βασιλικής οικογένειας.
Από την πλευρά της η Λιζ Τρας μίλησε από καρδιάς για τη «μεγάλη κληρονομιά» που αφήνει πίσω της η βασίλισσα Ελισάβετ και δεν ακολούθησε τον αυτοσχεδιασμό του Τόνι Μπλερ. Πλέον καλείται να αφήσει για λίγο στην άκρη την άσκηση πολιτικής και να συμμετέχει στο πένθος του βρετανικού λαού.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.