Βασίλισσα Ελισάβετ: Προσγειώθηκε στη Σκωτία το αεροσκάφος με επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας

Βασίλισσα Ελισάβετ: Προσγειώθηκε στη Σκωτία το αεροσκάφος με επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας

Ανάμεσά τους βρίσκονται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς και οι πρίγκιπες Άντριου και Έντουαρτ

airplane_-_elisabeth
Ένα αεροσκάφος της RAF που μετέφερε  επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Άντριου, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του Σοφία, κόμισσα του Γουέσεξ, προσγειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στη Σκωτία. Ανάμεσα στους επιβάτες δεν ήταν - σύμφωνα με τον Guardian -  ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.

Η πτήση KRF23R της Βασιλικής Αεροπορίας απογειώθηκε από το RAF Northolt στο South Ruislip, στο δυτικό Λονδίνο, στις 14:39 (τοπική ώρα), σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24.com. Το Dassault Falcon προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σκωτίας στις 15.50. 
Κλείσιμο
airplane_-_elisabeth
prince_william

Σημειώνεται πως η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον παρέμεινε στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου εθεάθη μαζί με τα τρία της παιδιά. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατευθύνονται στο Μπαλμόραλ όπου η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς της. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το κατώφλι του Μπαλμόραλ πέρασαν ο πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα.

Ακυρώθηκε η παραδοσιακή τελετή αλλαγής της φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Στο μεταξύ εντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στη Μεγάλη Βρετανία με φόντο την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ ενώ το γεγονός ότι έχει σπεύσει στο κάστρο του Μπαλμόραλ σύσσωμη η βασιλική οικογένεια δείχνει ότι η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα από το BBC ακυρώθηκε η παραδοσιακή τελετή αλλαγής φρουράς έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής. Μάλιστα έχει τοποθετηθεί και σχετική πινακίδα που ενημερώνει για την συγκεκριμένη απόφαση. 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χαίρομαι που πέθανε η μαμά μου»: Η φρίκη πίσω από τα απομνημονεύματα πρώην σταρ του Nickelodeon!

Μέσω και των ιδιωτικών φαρμακείων από σήμερα η εγγραφή των πολιτών στον προσωπικό γιατρό

Η αστυνομία του Μέμφις συνέλαβε 19χρονο που πυροβολούσε κόσμο σε live streaming - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης