Βρετανία: Εσπευσμένα στο Μπαλμόραλ Κάρολος, Καμίλα, Ουίλιαμ και Άννα για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ

Βρετανία: Εσπευσμένα στο Μπαλμόραλ Κάρολος, Καμίλα, Ουίλιαμ και Άννα για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Βρετανίδα μονάρχης βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση καθώς οι γιατροί εξέφρασαν ανησυχία για την υγεία της

000_329T8K4
Εσπευσμένα στο κάστρο του Μπαλμόραλ μετέβησαν νωρίτερα την Πέμπτη ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία έχει τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση. Το ίδιο και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Άννα, ενώ στον δρόμο για το Μπαλμόραλ βρίσκονται οι πρίγκιπες Άντριου και Έντουαρντ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καμίλα, επρόκειτο να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια ενός νέου κέντρου επισκεπτών στα σύνορα της Σκωτίας αύριο Παρασκευή.  Ωστόσο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της βασιλικής οικογένειας, τα εγκαίνια «φαίνεται πιο πιθανό» ότι θα ακυρωθούν. 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν συνόδευσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και παρέμεινε στο Ουίνδσορ, καθώς σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον, ήταν η πρώτη μέρα του πρίγκιπα Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις στο νέο τους σχολείο. 

«Η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ, καθώς οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της», ανέφερε χαρακτηριστικά το παλάτι.

«Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση», προσθέτει η ανακοίνωση. «Η βασίλισσα παραμένει στο Balmoral» προσθέτει το Μπάκιγχαμ.

Σημειώνεται πως χθες Τετάρτη η Βρετανίδα μονάρχης ακύρωσε συνάντηση με τους συμβούλους της, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, κατόπιν σύστασης των γιατρών της να ξεκουραστεί, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.



Ειδήσεις σήμερα:

Μετωπική ΕΕ - Ρωσίας για το φυσικό αέριο: Το πλαφόν διχάζει την ΕΕ, «κόκκινο πανί» για τον Πούτιν

Allou Fun Park: Στην Εντατική παραμένει η 21χρονη που τραυματίστηκε στο τρενάκι

Τρόμος για παρέα ανηλίκων στην Κηφισιά: Τους απείλησαν με μαχαίρι και τους έκλεψαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης