Ιταλία: Ο Μπερλουσκόνι έκανε λογαριασμό στο TikTok κλείνοντας το «μάτι» στη νεολαία ενόψει εκλογών

Ιταλία: Ο Μπερλουσκόνι έκανε λογαριασμό στο TikTok κλείνοντας το «μάτι» στη νεολαία ενόψει εκλογών

Το πρώτο βίντεο που ανήρτησε έχει ξεπεράσει τα 291.000 likes ενώ έχει πάνω από 17.500 σχόλια

berlusconi
Ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο 85χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέβασε βίντεο στο TikTok, κάνοντας το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία.

Το βίντεο, που διαρκεί ένα λεπτό και 19 δευτερόλεπτα, με φόντο τη βιβλιοθήκη και τη φωτογραφία με τη σημαία του κόμματός του «Forza Italia», βρίσκεται στο προφίλ @silvio.berlusconi. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Guardian», το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 291.000 likes και 17.500 σχόλια.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας υποστήριξε ότι απέκτησε λογαριασμό στην πλατφόρμα που κάνει θραύση κυρίως στις μικρότερες ηλικίες προκειμένου να μιλήσει και να συζητήσει για το μέλλον των νέων. «Γεια σας παιδιά, εδώ είμαι», είπε χαμογελαστός ο Μπερλουσκόνι, καλωσορίζοντας τους «φίλους» του στο TikTok.

«Θα σας μιλήσω για το πώς θέλουμε να κάνουμε την Ιταλία μια χώρα που μπορεί να σας δώσει νέες ευκαιρίες και τη δυνατότητα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα», ανέφερε, μεταξύ άλλων. «Θα τα πούμε σύντομα στο TikTok!», είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Μπερλουσκόνι χρειάζεται την υποστήριξη των νέων καθώς οι Ιταλοί προσέρχονται στις κάλπες στις 25 Σεπτεμβρίου.

Κλείσιμο
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι, το ακροδεξιό κόμμα των «Αδελφών της Ιταλίας», με αρχηγό τη Τζόρτζια Μελόνι έρχεται πρώτη με ποσοστό 24,8% , η «Λέγκα» του Ματέο Σαλβίνι αποσπά 12,5% ενώ η «Φόρτσα Ιτάλια» του Μπερλουσκόνι 7%.

Το μικρό κόμμα «Εμείς οι μετριοπαθείς», που ανήκει στην Κεντροδεξιά, φθάνει το 1,6%. Στο στρατόπεδο της Κεντροαριστεράς, το «Δημοκρατικό Κόμμα» του Ενρίκο Λέτα αγγίζει το 22,3%, οι Πράσινοι και η ιταλική Αριστερά το 4% και το κόμμα «Περισσότερη Ευρώπη», το 1,5%. Η πολιτική δύναμη που ίδρυσε πρόσφατα ο υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο, «Η προσπάθεια των Πολιτών», δεν ξεπερνά το 1,2%.




Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακή κρίση - G7: Οι υπουργοί Οικονομικών αποφάσισαν να μπει πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου

Πυροβολισμοί μέρα-μεσημέρι στην πλατεία Βάθη με δυο τραυματίες - Δείτε βίντεο

Εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας σε Μητσοτάκη: «Σώσατε 600 οικογένειες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης