Ο Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές αλα ελληνικά: Άφησε φιλοδώρημα 50 ευρώ σε εστιατόριο στην Κάρυστο

Ο Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές αλα ελληνικά: Άφησε φιλοδώρημα 50 ευρώ σε εστιατόριο στην Κάρυστο

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας και η συντροφιά του γεύτηκαν την ελληνική κουζίνα σε παραλιακό εστιατόριο της Καρύστου

boris
Γενναιόδωρος με το προσωπικό παραλιακού εστιατορίου στην Κάρυστο εμφανίστηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον. Ο Τζόνσον και η οικογένειά του που συνεχίζουν τις διακοπές αλά ελληνικά δέιπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο ενώ προτού φύγουν άφησαν φιλοδώρημα 50 ευρώ. 

Οι Johnsons συνοδευόμενοι από την ασφάλειά τους έφτασαν στην παραλία Μπούρος στην Κάρυστο   και κατευθύνθηκαν στο εστιατόριο «Agalma Seaside Restaurant», ενώ στο τραπέζι τους βρέθηκαν και άλλοι φίλοι της οικογενείας.

Μάλιστα ο Μπόρις Τζόνσον συνομίλησε με δύο Ουκρανούς σερβιτόρους που εργάζονται στο εστιατόριο και τους διαβεβαίωσε ότι η Μεγάλη Βρετανία θα τους στηρίξει στον αγώνα τους εναντίον των Ρώσων εισβολέων. Παράλληλα φωτογραφήθηκε μαζί τους σηκώνοντας τον αντιχείρα του σε μία ένδειξη επιδοκιμασίας.

boris_-_karystos

Ο Μπόρις Τζόνσον με την οικογένειά του διαμένουν σε μια βίλα κοντά στο εστιατόριο και έχουν εμφανιστεί σε διάφορες παραλίες και εστιατόρια της περιοχής. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μίλησε στη Daily Mail σημειώνοντας πως «γνώριζα ότι ο Μπόρις και η οικογένειά του κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, καθώς είναι θέμα συζήτησης για τους κατοίκους ολόκληρη την εβδομάδα. Την Πέμπτη λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μάθαμε πως θα παρευρισκόταν για δείπνο».

Κλείσιμο
Ακόμη πρόσθεσε πως «για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Μίλησε σε όλο το προσωπικό και άφησε ακόμη και 50 ευρώ φιλοδώρημα, κάτι που τους χαροποίησε όλους».

«Ήρθε στην κουζίνα, όπου μίλησε με δύο Ουκρανούς υπαλλήλους, τον Ζακ και την Κάτια, και τους είπε ότι είναι σημαντικό να στηρίξει η Βρετανία και η υπόλοιπη Ευρώπη την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία. Έκατσαν περίπου 2,5 ώρες. Δοκίμασαν πολλά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και απόλαυσαν φρέσκο καλαμάρι και ψάρια από τοπικούς ψαράδες», συμπλήρωσε.

Είχαμε πολλούς πελάτες στο εστιατόριο και όλοι τον αναγνώρισαν. Με χαρά μίλησε σε όλους και πόζαρε μαζί τους για φωτογραφίες. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο φιλικός ήταν. Το προσωπικό ξετρελάθηκε με το φιλοδώρημα», κατέληξε ο κ. Φράγκος.

Οι εν Ελλάδι διακοπές των Johnsons πρόκειται να τελειώσουν σύντομα και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιστρέψουν στο Λονδίνο αφού πρώτα απόλαυσαν την παρουσία τους στο ελληνικό έδαφος. Κατά την παρουσία τους στη νότια Εύβοια κολύμπησαν στην παραλία Λιβαδάκια, στην παραλία Γιαννιτσίου αλλά και στην παραλία Ποτάμι. 

Και ενώ κανείς θα περίμενε ότι θα ήθελε να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα ήταν πολύ φιλικός όταν τον πλησίαζαν οι λουόμενοι, πολλοί εκ των οποίων ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Πάντως ο Μπόρις Τζόνσον φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές «αλα ελληνικά» ενώ οι ντόπιοι έμειναν έκπληκτοι με την επιλογή του σημείου ηλιοθεραπείας από τους Τζόνσον, καθώς περιέγραψαν τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού ως «ψύχραιμη» καθώς διάβαζε ένα βιβλίο υπό τον καυτό ήλιο ενώ ο γιος του, Γουίλφ, κωπηλατούσε στο κοντινό νερό.

Ένας κάτοικος είπε στη Sun: «Δεν έχω ιδέα πώς ο Μπόρις βρήκε αυτή την παραλία - ακόμη και οι ντόπιοι που ζουν εδώ για χρόνια δεν τη γνωρίζουν και η ομάδα του ήταν οι μόνοι άνθρωποι εκεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον με τη σύζυγό του Κάρι και τα δύο τους παιδιά βρίσκονται στη χώρα μας από το περασμένο Σάββατο. Μάλιστα τότε ο φακός του protothema.gr τον κατέγραψε να ψωνίζει μόνος του σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη ακολουθούμενος διακριτικά από άνδρα της ασφάλειάς του.

Ο Μπόρις Τζόνσον ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη

Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν ενώ μία γυναικεία φωνή ακούγεται να του λέει «Hi».

Ο Μπόρις Τζόνσον σε φιλική διάθεση σήκωσε το χέρι του και χαιρέτησε και αυτός. 
Μαζί του μπροστά στα... ψυγεία του σούπερ μάρκετ καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό και η σύζυγός του, Κάρι Σίμοντς. Ο Βρετανός πρωθυπουργός, φορώντας πουκάμισο και σακάκι δίχως γραβάτα, έκανε ο ίδιος τα ψώνια του στο τοπικό κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, προσπάθησε σε σπαστά ελληνικά να ρωτήσει ο ίδιος εάν μία συσκευασία περιέχει ημιάπαχο γάλα.

Ο Μπόρις Τζόνσον πλήρωσε μόνος του τα προϊόντα που πήρε και βγαίνοντας επιβιβάστηκε σε ένα από τα οχήματα της ασφάλειάς του που τον περίμεναν έξω από το σούπερ μάρκετ.  

Υπενθυμίζεται πως ο Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε στο στόχαστρο των επικριτών του καθώς όπως λένε, απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ η Βρετανία μαστίζεται από κρίση κόστους ζωής. Κάποιοι εξ αυτών τόνισαν ότι ηγείται μιας «κυβέρνησης ζόμπι» ενώ οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής του ως ένα «μεγάλο πάρτι», καθώς εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την Κάρι Σίμοντς στην Ελλάδα. 

Πλέον με την επιστροφή του στη Γηραιά Αλβιόνα αναμένεται να δρομολογηθεί και η αποχώρησή του από την Ντάουνινγκ Στριτ και η αναζήτηση νέας κατοικίας για τον ίδιο και την οικογένειά του με τις φήμες να κάνουν λόγο για την αγορά σπιτιού στο  Dulwich Village στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Μάλιστα τη Δευτέρα έξω από την πρωθυπουργική κατοικία εθεάθησαν φορτηγά μετακομίσεων. Σημειώνεται πως όταν κάποιος πρωθυπουργός αποχωρεί από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ μπορεί να αφαιρέσει από εκεί μόνο τον εξοπλισμό που έχει αγοράσει με δικά του έξοδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης