Τζόνσον: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση από την Ντάουνινγκ Στριτ - Φορτηγά μεταφέρουν τα πράγματά του

Τζόνσον: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση από την Ντάουνινγκ Στριτ - Φορτηγά μεταφέρουν τα πράγματά του

Την ίδια ώρα βρίσκεται στο στόχαστρο λόγω της ακρίβειας - Οι σύμμαχοί του λένε πως εάν παραστεί ανάγκη, θα διακόψει τις διακοπές του στην Ελλάδα

BORIS-MAK
Την ώρα που κορυφώνεται η μάχη αναφορικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ οι σύμμαχοι του απερχόμενου πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον αρνούνται ότι έχει πετάξει «λευκή πετσέτα» κάνοντας τον καθυστερημένο μήνα του μέλιτος σε Σλοβενία και Ελλάδα.

Και όλα αυτά την ώρα που φορτηγά που χρησιμοποιούνται για μετακομίσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους πέριξ του αριθμού 10.  Βοηθεί της Ντάουνιγκ Στριτ σημειώνουν ότι οι εργασίες για τη μετάβαση στην επόμενη μέρα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ενώ υπήρξαν φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπόρις Τζόνσον ετοιμάζεται να αγοράσει νέο σπίτι στο  Dulwich Village στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.



000_32GK2AP
Κλείσιμο

Στο μεταξύ ο πρώην υπουργός Μπράντον Λιούις επέμεινε ότι πρωθυπουργός εξακολουθεί να εργάζεται είτε βρίσκεται στην Αγγλία είτε στο εξωτερικό. Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού δήλωσε ότι ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται σε άδεια και εάν παραστεί έκτακτη ανάγκη τότε θα συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου το protothema.gr πρόβαλλε εικόνες και βίντεο από την εμφάνιση του Μπόρις Τζόνσον σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη.  Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Μεγάλη Βρετανία υπάρχει οργή για τον μήνα του μέλιτος του Βρετανού πρωθυπουργού με τους επικριτές του να λένε ότι ηγείται μίας «κυβέρνησης ζόμπι», ενώ οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες διακυβέρνησής του ως ένα «μεγάλο πάρτι».

ΦΩΤΟ: Hollie Adams / AFP


Ειδήσεις σήμερα:

Σανγκάη - Χάος σε Ikea: Πελάτες τρέχουν στις εξόδους όταν ανακοινώθηκε «λουκέτο» λόγω κορωνοϊού

Κόλλησε κορωνοϊό και ο Μπουρλά: «Έχω λάβει τέσσερις δόσεις και κάνω αγωγή με Paxlovid»

Ουκρανία: Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη νάρκης ενώ κολυμπούσαν στην Οδησσό - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης