Την ώρα που κορυφώνεται η μάχη αναφορικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ οι σύμμαχοι του απερχόμενου πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον αρνούνται ότι έχει πετάξει «λευκή πετσέτα» κάνοντας τον καθυστερημένο μήνα του μέλιτος σε Σλοβενία και Ελλάδα.
Και όλα αυτά την ώρα που φορτηγά που χρησιμοποιούνται για μετακομίσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους πέριξ του αριθμού 10. Βοηθεί της Ντάουνιγκ Στριτ σημειώνουν ότι οι εργασίες για τη μετάβαση στην επόμενη μέρα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ενώ υπήρξαν φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπόρις Τζόνσον ετοιμάζεται να αγοράσει νέο σπίτι στο Dulwich Village στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.
Στο μεταξύ ο πρώην υπουργός Μπράντον Λιούις επέμεινε ότι πρωθυπουργός εξακολουθεί να εργάζεται είτε βρίσκεται στην Αγγλία είτε στο εξωτερικό. Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού δήλωσε ότι ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται σε άδεια και εάν παραστεί έκτακτη ανάγκη τότε θα συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.