Ντόναλντ Τραμπ: Πέθανε η πρώτη σύζυγός του, Ιβάνα

Ντόναλντ Τραμπ: Πέθανε η πρώτη σύζυγός του, Ιβάνα

Σε ηλικία 73 ετών, από ανακοπή καρδιάς - «Ήταν μια όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή»  δήλωσε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος - Δείτε βίντεο με την περίφημη ατάκα της «girls, don't get mad, get everything» από την εμφάνισή της στην ταινία «The First Wives Club»

ivana-trump3
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβανα, σε ηλικία 73 ετών. Ήταν μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του πρώην πλανητάρχη, από τον οποίο χώρισε τη δεκαετία του '90.

Ο θάνατός της θεωρείται απρόσμενος, με τη γυναίκα να εντοπίζεται νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Το συμβάν αναφέρθηκε στις 12:30 (τοπική ώρα), με τις αρμόδιες υπηρεσίες να δέχονται κλήση για περιστατικό ανακοπής καρδιάς, στο διαμέρισμα της Ιβάνα στο Μανχάταν.

«Με μεγάλη λύπη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, εκ των οποίων είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη», ανέφερε ο Τραμπ σε δήλωσή του.
ivana-trump__1_

Κλείσιμο
«Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή» πρόσθεσε στη συλλυπητήρια δήλωσή του.

«Η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ. Ήταν τόσο περήφανη γι' αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι γι' αυτήν. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!», κατέληξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Η Ιβάνα Τραμπ γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977.
ivana-trump-_2_


Το ζευγάρι χώρισε το 1992, αφότου η Ιβάνα ανακάλυψε πως ο σύζυγός της την απατούσε με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς, η οποία αργότερα έγινε η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Τίφανι.

The First Wives Club - Ivana Trump || Don't get mad, get everything


Η Ιβάνα με τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της Νέας Υόρκης, κατά τις δεκαετίες του '80 και του '90, με τον χωρισμό τους να απασχολεί για πολύ καιρό τα διεθνή ΜΜΕ. 

Μετά τον χωρισμό τους, η Ιβάνα συνέχισε να προωθεί και να εργάζεται πάνω στις δικές της σειρές προϊόντων ομορφιάς, ρούχων και κοσμημάτων.

Είχε, μάλιστα, περιγράψει τη ζωή με τον Τραμπ και την ανατροφή των τριών παιδιών τους στα απομνημονεύματά της, το 2017, με τίτλο ''Raising Trump''.

Είχε γράψει, δε,  ότι η σχέση της με τον Τραμπ βελτιώθηκε μετά το διαζύγιό τους, λέγοντας ακόμη ότι του μιλούσε περίπου μία φορά την εβδομάδα.
ivana-trump__3_
ivana-trump__4_

Οι δηλώσεις της Ιβάνα για τον Τραμπ 

Μετά την επεισοδιακή εκλογική αναμέτρηση του Ιανουαρίου του 2020 στις ΗΠΑ, τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποδεχόταν την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν, κάνοντας λόγο για νοθεία, η Ιβάνα είχε προβεί στο δικό της σχόλιο. 

«Να αποδεχθεί την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές και να συνεχίσει τη ζωή του», είχε καλέσει συγκεκριμένα τον πρώην σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνα.

«Δεν ξέρει να χάνει, δεν του αρέσει να χάνει, έτσι σκοπεύει να παλέψει και να παλέψει και να παλέψει...» είχε δηλώσει ακόμη η Ιβάνα για τον πρώην σύζυγό της. 

Ειδήσεις σήμερα:

Εμπρηστική παραμένει η Μόσχα: «Θα υπάρξει ειρήνη μόνο εάν η Ουκρανία αλλάξει τα εδάφη της»

Έτοιμη η Ελλάδα ακόμα κι αν κλείσει ο Πούτιν την στρόφιγγα του αερίου - Ενισχύεται το ποσοστό του λιγνίτη στο ενεργειακό μείγμα

Ο Τσίπρας αποδοκιμάζει Βερναρδάκη: Απαράδεκτη διατύπωση που δεν μας εκφράζει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης