Πόλεμος στην Ουκρανία: Επισκέφτηκε το Χοστομέλ ο Ρίτσαρντ Μπράνσον

Πόλεμος στην Ουκρανία: Επισκέφτηκε το Χοστομέλ ο Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος ενημερώθηκε για τις ζημιές στο αεροδρόμιο του Χοστομέλ και τα έργα ανακατασκευής που μπορούν να γίνουν

branson_gostomel
Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της Virgin Galactic, Ρίτσαρντ Μπράνσον επισκέφθηκε την πόλη Χοστομέλ της περιφέρειας του Κιέβου, όπου μαίνονταν σφοδρές μάχες Ουκρανών με Ρώσους εισβολείς στα τέλη Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Χοστομέλ, Τάρας Ντουμένκο, στο Telegram, ο Μπράνσον δείχνει συνεχώς την υποστήριξή του στην Ουκρανία, την κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα, καθώς και στις πιο σκληρές κυρώσεις του Λονδίνου κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της ηγεσίας και της οικονομίας της.



«Στο Χοστομέλ, ο Μπράνσον εξέφρασε ενδιαφέρον για το αεροδρόμιο της Κρατικής Επιχείρησης Antonov και τις προοπτικές ανακατασκευής του. Οι εκπρόσωποι της κρατικής επιχείρησης Ukroboronprom και της κρατικής επιχείρησης Antonov ενημέρωσαν τον επισκέπτη μας για τις προοπτικές αυτές και τα διαθέσιμα έργα ανακατασκευής του αεροδρομίου», σημείωσε ο Ντουμένκο.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι οικισμοί όπως οι Ιρπίν, Μπούτσα και Χοστομέλ, καθώς και ολόκληρη η περιοχή του Κιέβου απελευθερώθηκαν από τους Ρώσους στις αρχές Απριλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζαχάροβα για τους «ανεπιθύμητους» Έλληνες διπλωμάτες: Δεν είναι δική μας επιλογή οι αμοιβαίες απελάσεις

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Η Ρωσία αποτελεί τη σημαντικότερη και αμεσότερη απειλή για την ασφάλεια και την ειρήνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη και για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης