ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεν θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεν θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας

Το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου για συνομιλίες με τον πρίγκιπα διάδοχο και ντε φάκτο ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας θεωρείται από τους προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι έρχεται σε σύγκρουση με την προεκλογική δέσμευσή του να βάλει το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο επίκεντρο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής

μπαιντεν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε απόψε ότι δεν θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κατά την περιοδεία του στη Μέση Ανατολή τον επόμενο μήνα και θα τον δει μόνο στο πλαίσιο μιας ευρύτερης «διεθνούς διάσκεψης».

«Δεν θα συναντηθώ με τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν. Πηγαίνω σε μια διεθνή διάσκεψη και εκείνος θα μετέχει», είπε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν πώς θα χειριστεί το θέμα της δολοφονίας του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου για συνομιλίες με τον πρίγκιπα διάδοχο και ντε φάκτο ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας θεωρείται από τους προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι έρχεται σε σύγκρουση με την προεκλογική δέσμευσή του να βάλει το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο επίκεντρο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.




Ειδήσεις σήμερα:

Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου ελικόπτερο που μετέφερε το Νίκο Χαρδαλιά

Η Ρωσία κόβει σταδιακά το αέριο στην Ευρώπη, την ώρα που οι χώρες θέλουν να προετοιμαστούν για τον χειμώνα

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός της Κηφισιάς μέσα από το κελί του στο protothema.gr: «Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης