ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεν θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας
Το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου για συνομιλίες με τον πρίγκιπα διάδοχο και ντε φάκτο ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας θεωρείται από τους προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι έρχεται σε σύγκρουση με την προεκλογική δέσμευσή του να βάλει το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο επίκεντρο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντενανακοίνωσε απόψε ότι δεν θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κατά την περιοδεία του στη Μέση Ανατολή τον επόμενο μήνα και θα τον δει μόνο στο πλαίσιο μιας ευρύτερης «διεθνούς διάσκεψης».
«Δεν θα συναντηθώ με τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν. Πηγαίνω σε μια διεθνή διάσκεψη και εκείνος θα μετέχει», είπε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν πώς θα χειριστεί το θέμα της δολοφονίας του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.
Το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου για συνομιλίες με τον πρίγκιπα διάδοχο και ντε φάκτο ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας θεωρείται από τους προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι έρχεται σε σύγκρουση με την προεκλογική δέσμευσή του να βάλει το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο επίκεντρο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.