Πόλεμος στην Ουκρανία: Πάνω από 600 Ρώσους ύποπτους για εγκλήματα πολέμου έχει εντοπίσει η εισαγγελία του Κιέβου
Οι ουκρανικές αρχές έχουν αρχίσει τη δίωξη περίπου 80 Ρώσων που βρίσκονται στη λίστα υπόπτων για εκλήματα πολέμου
Η Ουκρανία έχει εντοπίσει περισσότερους από 600 Ρώσους υπόπτους για εγκλήματα πολέμουκαι έχει αρχίσει τη δίωξη περίπου 80 εξ αυτών, δήλωσε σήμερα Τρίτη ο ανώτατος εισαγγελέας του Κιέβου.
Ο κατάλογος των υπόπτων περιλαμβάνει «κορυφαίους στρατιωτικούς, πολιτικούς και πράκτορες προπαγάνδας της Ρωσίας», δήλωσε η γενική εισαγγελέας Ιρίνα Βενεντίκτοβα σε συνέντευξη Τύπου στη Χάγη.
Η Βενεντίκτοβα δήλωσε ότι η Εσθονία, η Λετονία και η Σλοβακία αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε μια διεθνή ομάδα έρευνας στην Ουκρανία.
Η γενική εισαγγελέας σημείωσε πως και το δικαστικό μέτωπο είναι πολύ σημαντικό, καθώς «καθημερινά διαπράττονται περίπου 200-300 εγκλήματα πολέμου». «Πρόκειται για έναν βάναυσο πόλεμο. Δεν έχουμε πρόσβαση στα κατεχόμενα εδάφη, αλλά ελπίζω ότι, χάρη στους διεθνείς συναδέλφους μας, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε δικαιοσύνη», είπε η Βενεντίκτοβα.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.