Ουκρανία: 40 τόνους ζωοτροφής έστειλε στη χώρα η διεθνής φιλοζωική οργάνωση 4 Paws

Ουκρανία: 40 τόνους ζωοτροφής έστειλε στη χώρα η διεθνής φιλοζωική οργάνωση 4 Paws

Για τις ανάγκες των ζωολογικών κήπων της χώρας

4_Paws_01
Συνολικά 40 τόνους τροφής έχει στείλει η διεθνής φιλοζωική οργάνωση 4 Paws στην Ουκρανία, για τις ανάγκες των ζωολογικών κήπων της χώρας, στο Κίεβο και αλλού. Με δύο αποστολές των 20 τόνων έκαστη, η 4 Paws προσπαθεί να ενισχύσει τις τοπικές υποδομές της υπό πολιορκία Ουκρανίας, έτσι ώστε να μην κινδυνεύουν τα ζώα από έλλειψη τροφής. Ταυτόχρονα, η 4 Paws προνοεί επίσης για την υποστήριξη του προσωπικού των ζωολογικών κήπων, συμπεριλαμβάνοντας τρόφιμα για τους ανθρώπους που εξακολουθούν να εργάζονται για τη φροντίδα των φιλοξενούμενων ζώων.

Οι τροφές αποστέλλονται σιδηροδρομικώς, από το σταθμό της Βιέννης και μέσω Ουγγαρίας παραδίδονται στον ζωολογικό κήπο του Κιέβου. Από εκεί, οι Ουκρανοί αρμόδιοι μεριμνούν για τη διανομή των τροφών σε 6 ακόμη παρόμοιες εγκαταστάσεις στις πόλεις Χάρκοβο, Οδησσό, Μικολάγιεφ, Τσερκάσι κ.α.

4_Paws_02


Κλείσιμο
Στην αρχή του Απριλίου, τα ρωσικά πυρά προκάλεσαν ζημιές στο ζωολογικό κήπο του Χαρκόβου, ενώ πολλά από τα ζώα που βρίσκονται εκεί παρουσιάζουν διαταραχές, εξαιτίας του στρες που υπέστησαν από τις εκρήξεις και τον κρότο των πυροβολισμών.

Τα στελέχη της 4 Paws εκφράζουν την αγωνία τους για τα ζώα -πολλά από τα οποία είναι εξωτικά- που έχουν εγκλωβιστεί στις πολιορκούμενες πόλεις της Ουκρανίας. Η 4 Paws, μία από τις πιο δυναμικές φιλοζωικές οργανώσεις στον κόσμο, δηλώνει διατεθειμένη να εξακολουθήσει την παροχή βοήθειας στην βάναυσα χειμαζόμενη χώρα.



Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τον θάνατο τριών Αμερικανών τουριστών σε πολυτελές θέρετρο στις Μπαχάμες - Τους σκότωσε το κλιματιστικό;

Θρίλερ με τη δολοφονία 46χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Βρέθηκαν δύο καραμπίνες στο σπίτι του

Οι Ρώσοι χτύπησαν καταφύγιο σε σχολείο στο Λουχάνσκ - Φόβοι για δεκάδες νεκρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης