Ουκρανία: Ζευγάρι νεόνυμφων Ουκρανών εθελοντών φωτογραφίζεται στα ερείπια του βομβαρδισμένου Χαρκόβου

Ουκρανία: Ζευγάρι νεόνυμφων Ουκρανών εθελοντών φωτογραφίζεται στα ερείπια του βομβαρδισμένου Χαρκόβου

Ο γιατρός και η νοσοκόμα είδαν όλη τους τη ζωή να αλλάζει τις τελευταίες εβδομάδες, όμως η αγάπη που τους ενώνει έγινε ισχυρότερη...

zeugari_gamos_oukrania_xr
Η ελπίδα που «φυτρώνει» μέσα από τα ερείπια του πολέμου μπορεί να πάρει διάφορες μορφές, όπως η εικόνα ενός ερωτευμένου ζευγαριού που αποφασίζει να επισημοποιήσει τη σχέση του εν μέσω μιας άγριας εισβολής στη χώρα του, γνωρίζοντας πλέον πολύ καλά πόσο πολύτιμη είναι κάθε στιγμή που περνούν μαζί.

Οι νεόνυμφοι Αντόν Σόκολοφ και Νάστια Γκρατσέβα φωτογραφήθηκαν λίγη ώρα μετά τον γάμο τους στα ερείπια ενός κτιριακού συγκροτήματος που στέγαζε γραφεία και καταστήματα, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, το Χάρκοβο.







Σύμφωνα με την Daily Mail, πριν το ξέσπασμα του πολέμου η Νάστια εργαζόταν ως νοσοκόμα στην ογκολογική κλινική που ο Αντόν εξασκούσε το επάγγελμα του γιατρού.

Κλείσιμο
couple_1



Μετά τη ρωσική εισβολή, έγιναν και οι δύο εθελοντές και προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες σε όποιον τις χρειάζεται, συγκεντρώνοντας παράλληλα χρήματα για την αγορά ιατρικών προμηθειών. Το Χάρκοβο έχει γίνει επανειλημμένα στόχος σφοδρών βομβαρδισμών από την έναρξη του πολέμου. Μόλις εχθές, ο τοπικός κυβερνήτης ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν ξανά την πόλη, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας έναν αριθμό ατόμων. «Το απόγευμα, οι κατακτητές βομβάρδισαν την περιφέρεια Σλομπίντσκι του Χαρκόβου», ανέφερε μέσω του Telegram ο κυβερνήτης Ολέχ Σινιεχούμποφ.

couple_2
couple_3


couple_4


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Άη Στράτης άνοιξε την αγκαλιά του σε τρεις πρόσφυγες από την Ουκρανία - Μετανάστρια στο νησί εδώ και 25 χρόνια η γιαγιά τους

Το τρυφερό στιγμιότυπο με την Μπριζίτ να κάθεται στα πόδια του Εμανουέλ Μακρόν

Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα – Για προβοκάτσια μιλά η Μόσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης