Ικανοποίηση για τη στάση της Ιταλίας και της κυβέρνησης του Μάριο Ντράγκι εξέφρασε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μήνυμά του.
«Η Ιταλία μας στηρίζει πολιτικά και με όπλα και δεν φοβάται να το πει. Νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη στήριξη από τον Ιταλό πρωθυπουργό, τον Μάριο Ντράγκι», τόνισε ο Ουκρανός πρόεδρος, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας La Repubblica.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι περιμένει τον Ντράγκιστο Κίεβο και έκανε λόγο για «ιστορικής σημασίας αλλαγή προσέγγισης από την Ιταλία» και δήλωσε ότι «είναι ευγνώμων στον ιταλικό λαό».
Ο Ζελένσκι ζήτησε, τέλος, για μία ακόμη φορά την αρωγή του Βατικανού, με στόχο να μπορέσει να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός.
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.