To YouTube έκλεισε το κανάλι των Ρώσων φαρσέρ που πήραν τηλέφωνο τον Βρετανό υπουργό Άμυνας

To YouTube έκλεισε το κανάλι των Ρώσων φαρσέρ που πήραν τηλέφωνο τον Βρετανό υπουργό Άμυνας

To κανάλι είχε σχεδόν 150.000 συνδρομητές

vovan
To YouTube έκλεισε το κανάλι των διαβόητων Ρώσων φαρσέρ με τα παρατσούκλια «Βόβαν» και «Λέξους», οι οποίοι βρέθηκαν πρόσφατα στο επίκεντρο της προσοχής εξαιτίας της αμφιλεγόμενης φάρσας τους εις βάρος του βρετανού υπουργού Άμυνας.

Σύμφωνα με ανώτερο βρετανικό αξιωματούχο, το τελευταίο τους βίντεο το είχαν επεξεργασθεί έτσι ώστε να φαίνεται ότι ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας, παραδέχεται ότι υπήρχαν προβλήματα με τους αντιαρματικούς πυραύλους NLAW, που προμηθεύει η Βρετανία στην Ουκρανία. Στο κλιπ, ο φαρσέρ είπε ότι το Κίεβο θέλει να συνεχίσει ένα πυρηνικό πρόγραμμα για να προστατευτεί από τη Ρωσία, έναν ισχυρισμό που είχαν αβάσιμα υποστηρίξει τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Tass, το κανάλι των Βλαντιμίρ Κουζνέτσοφ και Αλεξέι Στολιάροφ (όπως είναι τα κανονικά ονόματα των φαρσέρ) είναι πλέον παρελθόν. «Νωρίτερα, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας είχε ζητήσει από τους διαχειριστές της πλατφόρμας να αφαιρέσουν τα βίντεο με τη συνομιλία μεταξύ του Μπεν Γουάλας και του «Λέξους», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Το YouTube έκλεισε ένα κανάλι με σχεδόν 150.000 συνδρομητές επειδή το ζήτησε το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας» έγραψε σήμερα το «δίδυμο» στον λογαριασμό του στο Telegram. Οι δύο φαρσέρ επισήμαναν πάντως ότι διαθέτουν και κανάλι στο Rutube, όπου βρίσκονται δημοσιευμένα όλα τα βίντεό του.

Σύμφωνα με το YouTube, το κανάλι των δύο φαρσέρ έκλεισε γιατί «παραβίασαν τους όρους της κοινότητας».

Το δίδυμο των φαρσέρ «Βόβαν» και «Λέξους» ανέβαζαν μέχρι πρόσφατα στο YouTube αποσπάσματα από τις φάρσες τους, που συχνά στοχεύουν πρόσωπα που ασκούν κριτική στο Κρεμλίνο. Έχουν παραδεχθεί ανοιχτά ότι συμπαθούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ υπάρχουν υποψίες πως είναι Ρώσοι πράκτορες, αν και οι ίδιοι το αρνούνται.

Παρά το γεγονός ότι αρνείται ότι είναι Ρώσος πράκτορας, ο Στολιάροφ έχει παραδεχτεί ότι έχουν τη δική τους «εσωτερική λογοκρισία». «Δεν θα κοροϊδεύαμε τον Πούτιν», είπε στον Guardian. «Δεν θέλουμε να βλάψουμε τη χώρα μας. Δεν θέλουμε αναταραχή εδώ. Δεν θέλουμε να κάνουμε ο,τιδήποτε θα βοηθούσε τους εχθρούς της Ρωσίας».




Ειδήσεις σήμερα:

«Το Τέρας της Φλωρεντίας»: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της πιο φρικιαστικής υπόθεσης της Ιταλίας;

ΝΔ για «Συναυλία Ειρήνης»: Μπορεί να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ πόσο κοστίζει και ποιος πληρώνει

Τι τρέχει με τον Σεργκέι Σοϊγκού; Ουκρανός αξιωματούχος υποστηρίζει ότι έπαθε καρδιακή προσβολή από την οργή Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης