Τζο Μπάιντεν: Έφαγε πίτσα με Αμερικανούς στρατιώτες στην Πολωνία - Δείτε βίντεο

Τζο Μπάιντεν: Έφαγε πίτσα με Αμερικανούς στρατιώτες στην Πολωνία - Δείτε βίντεο

Ο «πλανητάρχης» μαζί με μέλη της 82ης  Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας του Στρατού των ΗΠΑ επισκέφτηκαν ένα κουρείο και έναν χώρο εστίασης που δημιουργήθηκε για τους στρατιώτες και δεν αντιστάθηκε να δοκιμάσει ένα κομμάτι από την πίτσα που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι

000_326W3XW
O πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επισκεφθηκε τα αμερικανικά στρατεύματα που βρίσκονται κοντά στα σύνορα της Πολωνίας με την Ουκρανία και είχε την ευκαιρία να δει από πρώτο χέρι την κατάσταση που επικρατεί με χιλιάδες Ουκρανούς να καταφεύγουν στη χώρα θέλοντας να  γλυτώσουν από τη δίνη του πολέμου. 

Ο Μπαίντεν μαζί με μέλη της 82ης  Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας του Στρατού των ΗΠΑ επισκέφτηκαν ένα κουρείο και έναν χώρο εστίασης που δημιουργήθηκε για τους στρατιώτες και δεν αντιστάθηκε στην πίτσα που είχαν μπροστά τους, τρώγοντας ένα κομμάτι.

Συνομιλώντας με τους Αμερικανούς στρατιώτες μίλησε για τον αείμνηστο γιο του Μπο Μπάιντεν ο οποίος όταν ήταν στη Βαγδάτη έλεγε το όνομα της μητέρας του για να μην τραβήξει την προσοχή. Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε πλάκα σε ένα στρατιώτη για το κούρεμά του.

President Biden has pizza with US troops stationed in Poland on the Ukraine border



Ειδήσεις σήμερα:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης