Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η Ουκρανία είναι ένα κυρίαρχο κράτος» λέει ο Πεσκόφ εν μέσω εισβολής
«Θα θέλαμε πιο ενεργές διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία», είπε μεταξύ άλλων ο Ντμίτρι Πεσκόφ - Τι απάντησε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Ζελένσκι για δημοψήφισμα ώστε να εγκριθεί πιθανή συμφωνία
Την επιθυμία της Μόσχας για «πιο ουσιαστικές διαπραγματεύσεις» με την Ουκρανία, εξέφρασε την Τρίτη ο Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Λαμβάνει χώρα μια συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά, φυσικά, θα θέλαμε πιο ενεργές και πιο ουσιαστικές διαπραγματεύσεις», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου στους δημοσιογράφους, σχολιάζοντας τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας, προσχέδια εγγράφων έχουν παραδοθεί στην ουκρανική πλευρά.
«Τα αιτήματα της Ρωσίας είναι νωστά στην ουκρανική πλευρά... Τα έχουμε εξηγήσει όχι μόνο προφορικά, αλλά και τα διατυπώνουμε με σαφήνεια και γραπτά. Όλα τα απαραίτητα προσχέδια εγγράφων παραδόθηκαν στους Ουκρανούς πριν από αρκετές ημέρες», συνέχισε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας πως το Κρεμλίνο δεν αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να μην βλάψει τη διαδικασία.
«Η Ουκρανία είναι ένα κυρίαρχο κράτος και μπορεί και πρέπει να υπάρχουν κάποιες εσωτερικές διαδικασίες», είπε, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς βλέπει το Κρεμλίνο την ιδέα ενός πιθανού δημοψηφίσματος στην Ουκρανία στο θέμα των συμβιβασμών με τη Ρωσία.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events