Το εφιαλτικό σενάριο της χρήσης πυρηνικών από τη Ρωσία, επαναφέρει σε νέα της αξιολόγηση η Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας του Πενταγώνου. Σύμφωνα με την αξιολόγηση αυτή, την οποία επικαλείται το Bloomberg, ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να εκτοξεύσει απειλές για χρήση πυρηνικών όπλων, εάν συνεχιστεί η σκληρή ουκρανική αντίσταση στη ρωσική εισβολή, η οποία εξαντλεί το συμβατικό ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό.
«Η παρατεταμένη κατοχή τμημάτων της ουκρανικής επικράτειας απειλεί να εξοντώσει το ρωσικό στρατιωτικό δυναμικό και να μειώσει το εκσυγχρονισμένο οπλοστάσιο τους, ενώ οι επακόλουθες οικονομικές κυρώσεις πιθανότατα θα ρίξουν τη Ρωσία σε παρατεταμένη οικονομική ύφεση και διπλωματική απομόνωση», ανέφερε ο υποστράτηγος Σκοτ Μπέριερ, διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας, σε έκθεση 67 σελίδων για τις παγκόσμιες απειλές, που υποβλήθηκε για ακρόαση στην Επιτροπή Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλή.
«Καθώς αυτός ο πόλεμος και οι συνέπειές του αποδυναμώνουν αργά τη ρωσική συμβατική ισχύ», είπε ο Μπέριερ και πρόσθεσε «η Ρωσία πιθανότατα θα βασίζεται όλο και περισσότερο στηνπυρηνική αποτρεπτική δύναμήτης για να στείλει μηνύματα στη Δύση και να προβάλει την ισχύ της στο εσωτερικό και εξωτερικό της κοινό».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.