Μεγάλη Βρετανία: Βουλευτής κοιμήθηκε στην «Βουλή των Λόρδων» και δεν τον άφησαν να μιλήσει

Μεγάλη Βρετανία: Βουλευτής κοιμήθηκε στην «Βουλή των Λόρδων» και δεν τον άφησαν να μιλήσει

Όταν ξύπνησε ήθελε να πάρει το λόγο για να πει την δική του γνώμη επί του θέματος για το οποίο γινόταν η συνεδρίαση - Και ας μην είχε ακούσει και... πολλά πριν μιας και κοιμόταν βαθιά

bouleftis
Μία σκηνή που δεν τη συναντάς συχνά εκτυλίχθηκε στη «Βουλή των Λόρδων» με πρωταγωνιστή τον 79χρονο Άντονι Γιανγκ, έναν βουλευτή των Εργατικών ο οποίος κατά τη διάρκεια ομιλίας υπουργού είπε να πάρει έναν... υπνάκο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο της Daily Mail όταν ξύπνησε ήθελε να πάρει το λόγο για να πει την δική του γνώμη επί του θέματος για το οποίο γινόταν η συνεδρίαση.  Και ας μην είχε ακούσει και... πολλά πριν μιας και κοιμόταν βαθιά.

Ωστόσο όχι μόνο δεν έλαβε το λόγο αλλά έκατσε στη θέση του μιας και η λαίδη Μπλούμφιλντ του Hinton Waldrist του είπε ότι «κοιμόταν βαθιά» καθ΄ολη τη διάρκεια της ομιλίας της υπουργού και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να παρέμβει στη συζήτηση. Μάλιστα όπως ανέφερε χρειάστηκε να καλέσει στην αίθουσα έναν θυρωρό με σκοπό ο τελευταίος να ξυπνήσει τον βουλευτή των Εργατικών. 

«Συγγνώμη, αλλά ο ευγενής λόρδος κοιμόταν βαθιά για όλη τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού. Πραγματικά δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει σε αυτή τη συζήτηση καθώς δεν άκουσε την ομιλία του υπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 «Συγγνώμη; Δεν κοιμόμουν... », ανταπάντησε ο βουλευτής. Τότε η λαίδη του είπε πως «έπρεπε να στείλω τον θυρωρό για να σας ξυπνήσει, χάσατε την ευκαιρία να ακούσετε αλλά και να μιλήσετε».


Κλείσιμο
Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος βουλευτής παίρνει έναν υπνάκο στο Γουέστμινιστερ. Τα τελευταία χρόνια αντίστοιχα περιστατικά έχουν σημειωθεί με τον Λόρδο Τζορτζ Φουλκς, με τον βουλευτή των Συντηρητικών Σερ Ντέσμοντ Σουέιν.




Ειδήσεις σήμερα:

Σε εξέλιξη οι συνομιλίες της Ουκρανίας με τη Ρωσία - Κατάπαυση πυρός και απόσυρση στρατευμάτων στο τραπέζι

Κυρώσεις του Πούτιν σε Μπάιντεν, Μπλίνκεν, Κλίντον

«Ήταν θυμωμένη, το είχε σχεδιάσει» λέει φίλος της ακτιβίστριας δημοσιογράφου που έκανε εισβολή στην ρωσική τηλεόραση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης