Πάνω από 100 λεωφορεία με αμάχους αναχώρησαν από το Σούμι της Ουκρανίας
Τα λεωφορεία σύμφωνα με τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού έχουν προορισμό την Πολτάβα, στην κεντρική Ουκρανία
Περισσότερα από 100 λεωφορεία που μεταφέρουν αμάχους αναχώρησαν από την πολιορκούμενη πόλη Σούμι στη βορειοανατολική Ουκρανία με προορισμό μια ασφαλή περιοχή ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ).
«Συνολικά περισσότερα από 100 λεωφορεία ταξιδεύουν σε δύο διαφορετικές οχηματοπομπές, μια κοινή επιχείρηση μεταξύ ημών και του ουκρανικού Ερυθρού Σταυρού», δήλωσε στο Reuters στη Γενεύη ο εκπρόσωπος της ΔΕΕΣ Τζέισον Στραζιούσο.
Τα λεωφορεία πορεύονται προς την Πολτάβα, στην κεντρική Ουκρανία, αλλά ενδέχεται να μην μπορούν να φτάσουν απευθείας σε αυτό τον προορισμό, είπε, σημειώνοντας ότι η ρωσική πλευρά έδωσε το πράσινο φως για την απομάκρυνση αμάχων.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.