Η βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και να φέρει εις πέρας διαδικτυακά άλλες υποχρεώσεις της αυτή την εβδομάδα, μία ημέρα αφότου βρέθηκε θετική στην COVID-19.
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν χθες ότι η 95χρονη βασίλισσα έχει ήπια συμπτώματα που μοιάζουν με κοινό κρυολόγημα αφότου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό αλλά ότι αναμένεται να συνεχίσει να εκτελεί τις βασικότερες υποχρεώσεις της.
Αναμένεται να μιλήσει με τον Τζόνσον την Τετάρτη για την τακτική εβδομαδιαία ενημέρωσή της και σχεδιάζει να προχωρήσει με άλλες διαδικτυακές διπλωματικές ακροάσεις που έχουν προγραμματιστεί με ξένους πρεσβευτές, σύμφωνα με τα ανάκτορα.
Η βασίλισσα, που είναι πλήρως εμβολιασμένη έναντι του κορωνοϊού, δήλωσε πριν από μόλις τέσσερις ημέρες ότι δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα.
Οι φόβοι για την υγεία της έχουν αυξηθεί από τότε που νοσηλεύθηκε για μία νύχτα τον περασμένο Οκτώβριο για αδιευκρίνιστη ασθένεια.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.