Η Ουκρανίαχαιρετίζει το ενδεχόμενο διεξαγωγής μιας συνάντησης κορυφής μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Ρώσου ομολόγου του Βλαντίμιρ Πούτιν, όμως τόνισε ότι τίποτε δεν θα μπορέσει να λυθεί χωρίς τη συμμετοχή του Κιέβου, όπως δήλωσε ο Ουκρανός, ανώτατος αξιωματούχος ασφαλείας.
«Κανείς δεν μπορεί να λύσει το ζήτημα χωρίς εμάς», δήλωσε ο Ολέξιι Ντανίλοφ. «Όλα θα πρέπει να γίνουν με τη συμμετοχή μας», πρόσθεσε.
Το Κρεμλίνο εκτίμησε σήμερα ότι είναι «πρόωρο» να γίνει λόγος για συνάντηση κορυφής μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού ομολόγου του Τζο Μπάιντεν, την οποία έχει ανακοινώσει η Γαλλία με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης γύρω από την Ουκρανία.
«Υπάρχει συμφωνία για το γεγονός ότι πρέπει να συνεχιστεί ο διάλογος σε επίπεδο υπουργών (Εξωτερικών). Θα ήταν πρόωρο να μιλήσουμε για συγκεκριμένα σχέδια για την οργάνωση συνόδων κορυφής», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. «Μια συνάντηση είναι πιθανή αν οι ηγέτες των κρατών (της Ρωσίας και των ΗΠΑ) το κρίνουν χρήσιμο», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι έχουν πάντα τη δυνατότητα «όταν είναι απαραίτητο» να συνομιλούν «τηλεφωνικά ή με άλλον τρόπο».
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.