Τζο Μπάιντεν: Το πρώτο «non binary» άτομο και drag queen στην κυβέρνησή του

Τζο Μπάιντεν: Το πρώτο «non binary» άτομο και drag queen στην κυβέρνησή του

Πρόκειται για τον Σαμ Μπρίντον, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή βοηθού Γραμματέα καταλοίπων καυσίμων και αποβλήτων στο Γραφείο Πυρηνικής Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας

image_6487327__6_
Η κυβέρνηση Μπάιντεν προσέλαβε το πρώτο “non binary” άτομο ( σ.σ. Τα άτομα που δεν θεωρούν ότι είναι θηλυκά ή αρσενικά, αλλά και τα δύο ή κάπου ενδιάμεσα) και... draq queen σε υψηλή θέση ευθύνης της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Πρόκειται για τον Σαμ Μπρίντον, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή βοηθού Γραμματέα καταλοίπων καυσίμων και αποβλήτων στο Γραφείο Πυρηνικής Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας.

Ο Μπρίντον, έκανε μια ανάρτηση στο LinkedIn, όπου αναφέρει ότι «πιστεύει πως θα είναι το «πρώτο άτομο με απροσδιόριστο φύλο στην ηγεσία της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Σε αυτόν τον ρόλο θα κάνω αυτό που πάντα ονειρευόμουν, να συμμετέχω στην προσπάθεια επίλυσης των προκλήσεων των πυρηνικών αποβλήτων του έθνους», είπε ο Μπρίντον. «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω καινοτόμο σκέψη σε αυτόν τον κυβερνητικό ρόλο». Και συνεχίζει: «Ναι, ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο. Ναι, συνειδητοποιώ ότι αυτή είναι μια τεράστια πρόκληση. Ναι, είμαι έτοιμος να το αναλάβω. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ενθουσιασμένος είμαι. Νευρικός, αλλά τόσο πολύ ενθουσιασμένος».

Οι αναπληρωτές βοηθοί γραμματείς στα γραφεία του Υπουργικού Συμβουλίου είναι συνήθως χαμηλόβαθμες θέσεις που δεν απαιτούν έγκριση από τη Γερουσία. ΄Εγινε περισσότερος γνωστός ο διορισμός του αφού ο λογαριασμός Twitter Libs of TikTok δημοσίευσε μια φωτογραφία του Μπρίντον, όπου φορά τακούνια με το μοτίβο της αμερικανικής σημαίας και ένα φόρεμα με γκλίτερ και στρας, καθώς στεκόταν πάνω από τρία άτομα που έπαιζαν το ρόλο των σκύλων.Η φωτογραφία αυτή τράβηξε την προσοχή του κόσμου αλλά και την αρνητική κριτική κατά των LGBTQ.

image_6487327__3_
image_6487327__2_



Υψηλού επιπέδου σπουδές και... σεξουαλικά παιχνίδια 


Ο Μπρίντον, ο οποίος έχει μεταπτυχιακό από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) αναφέρει στο βιογραφικό του στο LinkedIn ότι εργάζεται για την «Επίλυση των παγκόσμιων προκλήσεων από τα πυρηνικά απόβλητα και την προστασία των νέων LGBTQ από την ConversionTherapy» (σ.σ. ψευδο-επιστημονική θεραπεία που επιχειρεί να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό ομοφυλόφιλων ή transgender ατόμων χρησιμοποιώντας ψυχολογικές, σωματικές και πνευματικές μεθόδους).

Κλείσιμο
Αυτή τη στιγμή απασχολείται ως διευθυντής παγκόσμιας πολιτικής στρατηγικής στην Deep Isolation, μια εταιρεία διάθεσης πυρηνικών αποβλήτων. Έχει επίσης εργαστεί για το Trevor Project, μια ομάδα που εργάζεται για την πρόληψη της αυτοκτονίας των ομοφυλόφιλων και των τρανς και επίσης στην καμπάνια «50 Bills 50 States», με στόχο την απαγόρευση της « Conversion Therapy».

image_6487327__5_
image_6487327__4_
image_6487327__1_


Ο Μπρίντον είναι υποστηρικτικός στα δικαιώματα LGBTQ+ και έχει στο παρελθόν διαφημίσει σεξουαλικά φετίχ και βίτσια που σχετίζονται με το παιχνίδι ρόλων ζώων. ΄Εχει δώσει μια ομιλία για την «εξερεύνηση βίτσιων» στο Πολυτεχνικό Ινστιτούτο Rensselaer το 2017. Ο Μπρίντον είχε μιλήσει για τις προσωπικές του εμπειρίες με το «παιχνίδι κουταβιών» (σ.σ. σεξουαλικό παιχνίδι , όπου ένα πρόσωπο παίζει το ρόλο του σκύλου και άλλο του αφεντικού του), το παιχνίδι της κυριαρχίας και πώς μπορεί κάποιος να «πνίξει» με ασφάλεια τον σύντροφό του. Περιέγραψε μάλιστα πώς του αρέσει να κάνει ο σύντροφός του το τραπέζι και να τρώει το δείπνο του πάνω του, ενώ παρακολουθούν μαζί το Star Trek.



Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στον ηθοποιό Λάμπρο Φιλίππου για βιασμό κατ' εξακολούθηση - Τον καταγγέλλουν 4 γυναίκες

«Κλαίει, δεν μιλάει, τρέμει μην το μάθουν τα παιδιά της» η ηλικιωμένη που συνελήφθη για κλοπή €40 από σούπερ μάρκετ

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως συνεχίζει την απόσυρση στρατευμάτων από τα σύνορα με την Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης