Πρίγκιπας Άντριου: «Ήταν σεξουαλικό παράσιτο» λέει η πρώην φυσικοθεραπεύτριά του

Πρίγκιπας Άντριου: «Ήταν σεξουαλικό παράσιτο» λέει η πρώην φυσικοθεραπεύτριά του

Αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του πρίγικιπα Άντριου από την πρώην φυσικοθεραπεύτριά του στην εφημερίδα «The Sun» - «Ωραίος κ... ς, μου είχε πει ο Βρετανός πρίγκιπας στην πρώτη μας συνεδρ» τόνισε μεταξύ άλλων

prince_andrew_diki_art
«Ο πρίγκιπας Άντριου ήταν ο πιο ανώμαλος πελάτης που είχα και μου έκανε συνεχώς ακατάλληλες ερωτήσεις για τη σεξουαλική μου ζωή», υποστηρίζει η πρώην φυσικοθεραπεύτρια των βρετανικών βασιλικών ανακτόρων, Έμα Γκρινμπάουμ, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Sun».

Περιγράφοντας τον Βρετανό πρίγκιπα ως «μόνιμο παράσιτο του σεξ», η 50χρονη Εμα υποστηρίζει ότι, στη διάρκεια των συνεδριών, της έκανε πιπεράτες ερωτήσεις για την ερωτική της ζωή και προσπαθούσε να την αγκαλιάσει.

«Δεν θέλω να κάθομαι και να μην μιλάω για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε», επισημαίνει χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα. Ακόμη, αναφέρει ότι στις συνεδρίες ο Άντριου επέμενε να είναι γυμνός και το μόνο που είχε πάνω του ήταν μία δική του πετσέτα. Ήθελε να του κάνει θεραπευτικό μασάζ σε όλο το σώμα, το οποίο γινόταν πάντα στην κρεβατοκάμαρά του παρά τις αντιρρήσεις της.

Η Έμα παραδέχεται ότι το 2005, όταν ήταν 34 ετών, έκανε φυσιοθεραπεία στο αθλητικό κέντρο Wentworth Club του Σάρεϊ και μία από τους πελάτες της ήταν η τότε σύζυγός του, Σάρα Φέργκιουσον. Αυτή την έφερε σε επαφή μαζί του.

«Την ίδια χρονιά (2005) επισκέφθηκα τον Βρετανό πρίγκιπα στο Παλάτι έξι φορές. Είχα πολλούς πελάτες υψηλού προφίλ και επισκεπτόμουν συχνά τα σπίτια τους. Αλλά ο πρίγκιπας Άντριου ήταν πολύ διαφορετικός. Ήταν από την αρχή παράσιτο του σεξ», υποστηρίζει η πρώην φυσικοθεραπεύτρια.

Την πρώτη φορά που τον επισκέφθηκε στο Παλάτι ήταν μία Κυριακή απόγευμα. «Μέλος του υπηρετικού προσωπικού των Ανακτόρων με συνόδευσε μέχρι την κρεβατοκάμαρά του και με ενημέρωσε ότι ο πρίγκιπας Άντριου χρησιμοποιεί το δικό του κρεβάτι για φυσικοθεραπεία. Κοίταξα το κρεβάτι του και του είπα: «Είναι τοποθετημένο πολύ ψηλά... Μπορούμε να το μεταφέρουμε από την κρεβατοκάμαρα; Δεν νιώθω άνετα». «Δεν έχετε επιλογή, έτσι αρέσει στον πρίγκιπα», μου είπαν. Λίγα λεπτά αργότερα, άκουσα μια φωνή: «Γεια σου, ωραίε κ....». Όταν ξεκινήσαμε το θεραπευτικό μασάζ, μου μιλούσε συνεχώς για πρωκτικό σεξ. Με ρωτούσε πότε έκανα τελευταία φορά σεξ».

«Το ποσό που έλαβα ήταν 80 λίρες ανά συνεδρία, διάρκειας λεπτών», πρόσθεσε η Έμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Ο επεισοδιακός διάλογος Λαβρόφ - Τρας για την Ουκρανία που «πάγωσε» την Ευρώπη

Άγιος Παΐσιος: Eντυπωσίασε η νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA

Ο ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργος Γιαννόπουλος στο Εφετείο με την κατηγορία αποπλάνησης 6χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης