Οι παραξενιές και τα αρκουδάκια στο κρεβάτι του πρίγκιπα Άντριου - Τι αποκαλύπτει πρώην οικιακή βοηθός στο Μπάκιγχαμ

Οι παραξενιές και τα αρκουδάκια στο κρεβάτι του πρίγκιπα Άντριου - Τι αποκαλύπτει πρώην οικιακή βοηθός στο Μπάκιγχαμ

Η υπάλληλος μίλησε για τις άγνωστες πτυχές του πρίγκιπα Άντριου, αποκαλώντας τον «κακομαθημένο, αγενή και αλαζόνα»

prince-andrew
Η Σάρλοτ Μπριγκς, μια πρώην υπάλληλος στο παλάτι του Μπάκιγχαμ που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του πρίγκιπα Άντριου, μιλώντας στη Sun.

H Mπριγκς υποστήριξε πως οι απαιτήσεις του πρίγκιπα ήταν εξωφρενικές σε σημείο που πολλές φορές, έβαλε τα κλάματα. Η οικιακή βοηθός περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό, στο οποίο ο Άντριου εξοργίστηκε και την έβρισε, επειδή άφησε ένα μικρό κενό κλείνοντας τις κουρτίνες. «Δεν μπορείς γαμ@@ να κάνεις τίποτα σωστά;» της είχε πει τότε, αναγκάζοντάς την να ανέβει τρέχοντας 4 ορόφους από τις σκάλες για να διορθώσει τις κουρτίνες, ενώ εκείνος βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά.




«Αυτός ο άνδρας πολέμησε για τη χώρα του στα Φόκλαντς, αλλά δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος για να κλείσει τις κουρτίνες. Ήταν εντελώς γελοίο, αλλά έλεγε πολλά για τον χαρακτήρα του», δήλωσε η Μπριγκς.

Σε αντίθεση με τον Άντριου, η 47χρονη ανέφερε στη συνέντευξή της, πως τα αδέρφια του Κάρολος και Έντουαρντ, ήταν «υπέροχοι άνθρωποι».

Η Μπριγκς ξεκίνησε να δουλεύει στο παλάτι σε ηλικία 21 ετών και μετά από έξι μήνες της ανατέθηκε η υπηρεσία του πρίγκιπα Άντριου, «που κανείς δεν ήθελε να αναλάβει για τα ξεσπάσματα και τις βρισιές», όπως είπε. 




Η πρώην υπηρέτρια πρόσθεσε επίσης πως τα μαξιλάρια του Άντριου θα έπρεπε να τοποθετούνται ακριβώς στο κέντρο του κρεβατιού και οι πιτζάμες και τα... αρκουδάκια του να είναι απλωμένα με ακρίβεια, αλλιώς γινόταν εξαιρετικά ευέξαπτος: «Στρώναμε το κρεβάτι του, βάζαμε τα αρκουδάκια του, φτιάχναμε τις κουρτίνες του και απλώναμε τις πιτζάμες. Αλλά συμπεριφερόταν σαν ένα κακομαθημένο παιδί».

Η Μπριγκς κλείνοντας τη συνέντευξη, δήλωσε: «Μου κατέστρεψε τον χρόνο που έμεινα στο παλάτι και τον έκανε μίζερο. Μια φορά πέτυχα τον Δούκα του Εδιμβούργου στον διάδρομο και ήταν τόσο καλός και τζέντλεμαν. Με αγκάλιασε ακόμη και ο Νέλσον Μαντέλα. Ο Μαντέλα εκτιμούσε όλα όσα είχε και ποτέ δεν υποτίμησε την τεράστια ευθύνη που είχε ως άνθρωπος. Ο Άντριου ήταν το εντελώς αντίθετο. Όλοι ήξεραν ότι ήταν φρικτός. Έχω δουλέψει με όλους και ήταν όλοι καλύτεροι από εκείνον. Ο Άντριου ήταν αλαζόνας και είναι κρίμα γιατί κατέστρεψε την εμπειρία μου, αλλιώς θα είχα μείνει περισσότερο δουλεύοντας στο παλάτι».


Ειδήσεις σήμερα:


Οι Έλληνες ομογενείς της Μελβούρνης τραγούδησαν το «μήλο μου κόκκινο» στην Σάκκαρη

Νέα κρούσματα στο Άσυλο Ανιάτων της Πάτρας, στο νοσοκομείο ανεμβολίαστος τρόφιμος

Κατασχέθηκαν τα κινητά των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης