Στo άδυτo του Playboy: Οι επαύλεις της ακολασίας, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και τα χάπια βιασμού

Στo άδυτo του Playboy: Οι επαύλεις της ακολασίας, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και τα χάπια βιασμού

Ο σκοτεινός κόσμος του Playboy μέσα από τα μάτια 17χρονης - Ο πατριάρχης του Playboy, Χιου Χέφνερ, κάλεσε δύο κορίτσια στο δωμάτιό του και τους ζήτησε να κάνουν σεξ μπροστά του – «Λίγοι το ξέρουν αυτό για μένα, αλλά είμαι οπτικός τύπος», είχε πει ο Χέφνερ

hefner-0
Κορίτσια μόλις 16 ετών υπήρξαν επί σειρά ετών θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης. Υπέστησαν ξυλοδαρμούς, τους έδιναν ναρκωτικά και τα έντυναν σαν πόρνες σε «μίνι επαύλεις», που ανήκαν σε φίλους του Χιου Χέφνερ όπου σύχναζαν διασημότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με συνεντεύξεις ατόμων στη Daily Mail.

Πρόσωπα που γνωρίζουν πολύ καλά όσα διαδραματίζονταν στο κύκλωμα του Playboy, υποστήριξαν ότι κορίτσια που ήθελαν να γίνουν Playmates και δεν περνούσαν από οντισιόν στην εμβληματική έπαυλη Playboy Mansion έμεναν σε ένα δίκτυο σπιτιών στο Μπέβερλι Χιλς. Εκεί, τους έδιναν ψεύτικες υποσχέσεις για συμβόλαια μόντελινγκ και ρόλους στο σινεμά ενώ «ανταλλάσσονταν σαν γελάδια» μεταξύ πλούσιων και ισχυρών ανδρών. Η Τζένιφερ Σάγκινορ, που είναι σήμερα 51 ετών, ισχυρίστηκε ότι οι κοπέλες εκπορνεύονταν από τους ιδιοκτήτες των επαύλεων, οι οποίοι σε αντάλλαγμα έπαιρναν μετρητά, εξασφάλιζαν εξυπηρετήσεις ή απλώς και μόνον αποκτούσαν επιρροή μέσω των ισχυρών πελατών τους. Σε συνέντευξή της περιέγραψε πάρτι ακολασίας με νεαρές κοπέλες που υποχρεώνονταν να κάνουν ενέσεις σκληρών ναρκωτικών και να παίρνουν το χάπι του βιασμού προκειμένου να παραδίδονται άνευ όρων και ορίων σε σκληρά όργια και ομαδικό σεξ…

hefner-1


Μεγαλώνοντας μέσα στα σκοτάδια της έπαυλης του Playboy 

H Τζένιφερ Σάγκινορ μεγάλωσε γύρω από το λαμπερό Playboy Mansion των δεκαετιών του 1990 και του 2000. Ως κόρη του γιατρού Μαρκ Σάγκινορ, στενού φίλου και προσωπικού ιατρού του Χέφνερ, που είχε το παρατσούκλι «Dr. Feel Good», είχε εκτεθεί στη μυστική, σκοτεινή πλευρά της αυτοκρατορίας του Playboy από νεαρή ηλικία: «Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στο Playboy Mansion. Πήγαινα εκεί μετά το σχολείο, στις διακοπές και τα Σαββατοκύριακα, που έγιναν δεκαετίες. Ο πατέρας μου ήταν ο πιο στενός και πιστός φίλος του Χέφνερ για 40 και περισσότερα χρόνια και ο μόνιμος γιατρός του. Στο μυαλό μου για πολλά χρόνια, ο πατέρας μου και ο Χεφ είχαν μια πολύ στενή φιλία. Αυτό που συνειδητοποίησα με τον καιρό είναι ότι η σύνδεσή τους ήταν κάτι πολύ περισσότερο από εκείνη δύο απλών φίλων. Είχαν ερωτική σχέση. Με τα χρόνια ο πατέρας μου εγκατέλειψε πραγματικά την οικογενειακή του ζωή, το επάγγελμά του, για να είναι μαζί του. Είναι προσωπική μου πεποίθηση ότι η αγάπη της ζωής του Χεφ ήταν ο πατέρας μου. Στα χρόνια που έζησα εκεί είδα από πρώτο χέρι πως άντρες από τον στενό κύκλο του Χέφ διατηρούσαν ψεύτικα πρακτορεία μοντέλων και στέγαζαν σε μίνι επαύλεις νεαρές κοπέλες , που είχαν ελπίδες και φιλοδοξίες να γίνουν πλούσιες και διάσημες. Αυτοί οι άντρες προσπαθούσαν να αντιγράψουν την έπαυλη του Χεφ, το Playboy Mansion, δημιουργώντας τη δική τους μίνι έπαυλη. Ήταν πολύ πλούσιοι και ασχολούνταν με τον τομέα της ψυχαγωγίας, την πολιτική και τον αθλητισμό. Τα νεαρά κορίτσια που ζούσαν στις μίνι αυτές επαύλεις δεν συνειδητοποιούσαν ότι καλλωπίζονταν για να γίνουν συνοδοί πολυτελείας. Πολλά από αυτά εθίστηκαν στα ναρκωτικά, απειλήθηκαν και εκβιάστηκαν».

Aνατριχιαστικά περιστατικά και ο νόμος της σιωπής του Χέφνερ 

Η Σάγκινορ προσπάθησε πρώτη φορά να μιλήσει ανοιχτά για αυτό το κύκλωμα πορνείας το 2005 σε ένα βιβλίο-βόμβα με τις αναμνήσεις της, αλλά αφαιρέθηκαν περισσότερες από 200 σελίδες από το βιβλίο από τους δικηγόρους του εκδότη της, οι οποίοι φοβήθηκαν επιπλοκές από τον Χέφνερ, ο οποίος πέθανε το 2017.

Κλείσιμο
Οι διαγραμμένες σελίδες από το χειρόγραφο του βιβλίου της «Παιδική χαρά: Η χαμένη παιδική ηλικία μέσα στο Playboy Mansion», περιγράφουν ανατριχιαστικά περιστατικά: Κάποια φορά, όταν ήταν 16, σε μια από τις επαύλεις, σκόνταψε πάνω σε ένα κορίτσι που ήταν ολόγυμνο και μαυρισμένο από το ξύλο. Είδε να το παίρνει η ασφάλεια, να του δίνουν βάλιουμ και μετά εξαφανίστηκε, δεν το ξαναείδε ποτέ…

Σε ένα άλλο περιστατικό, η Σάγκινορ αναφέρει πως είδε μια νεαρή Σουηδή, την πρώην υποψήφια Playmate Παουλίνα Σβένσον, που ζούσε σε κάποια μίνι έπαυλη να έχει πάρει υπερβολική δόση στο μπάνιο, αφού της έδωσε ναρκωτικά ένας άντρας με αντάλλαγμα στοματικό σεξ. Στις διαγραμμένες σελίδες του βιβλίου, η Σάγκινορ αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης έβαλε τους φρουρούς ασφαλείας του να τυλίξουν την Σβένσον, που αιμορραγούσε, σε μια κουβέρτα και την άφησαν σε ένα υπνοδωμάτιο χωρίς να καλέσουν αστυνομία ή ασθενοφόρο. Κρυφακούγοντας στην πόρτα, η Σάγκινορ ισχυρίστηκε ότι άκουσε έναν από τους άνδρες μέσα να λέει «Είναι πολύ αργά. Είναι νεκρή.» Όταν ο πατέρας της Σβένσον εμφανίστηκε εβδομάδες αργότερα αναζητώντας την εξαφανισμένη κόρη του, η Σάγκινορ αναφέρει ότι του είπε ψέματα πως δεν γνώριζε το κορίτσι.

hefner-3
hefner-5



Η Σάγκινορ έγραψε ότι είχε μια ρομαντική σχέση με μια από τις φίλες του Χέφνερ, που την ονόμασε μόνον με το μικρό της όνομα, Κένταλ. Όταν η Σάγκινορ ήταν μόλις 17 ετών, ο Χέφνερ κάλεσε τα δύο κορίτσια στο δωμάτιό του στο Playboy Mansion και τους ζήτησε να κάνουν σεξ μπροστά του – όταν εκείνες αρνήθηκαν εκείνος τους είπε να τερματίσουν τη σχέση τους. «Είναι πλέον οδυνηρά ξεκάθαρο ότι εσείς οι δύο δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά η μία από την άλλη. Θα ήθελα να δω περί τίνος πρόκειται», φέρεται να είπε ο Χέφνερ στο διαγραμμένο κεφάλαιο της Σάγκινορ. «Λίγοι το ξέρουν αυτό για μένα, αλλά είμαι οπτικός τύπος», είπε ο πατριάρχης του Playboy στην κοπέλα του και στην 17χρονη Σάγκινορ . «Προτιμώ να παρακολουθώ».

Σε ένα άλλο διαγραμμένο κεφάλαιο από το βιβλίο, η Σάγκινορ Saginor θυμάται ότι βρέθηκε μπροστά σε μια γυμνή γυναίκα που έκλαιγε ενώ βιντεοσκοπούνταν από δύο άνδρες στη διάρκεια ενός πάρτι σε ένα από τα δωμάτια μιας μίνι έπαυλης. «Το κορίτσι ήταν ξεκάθαρα υπό την επήρεια ναρκωτικών και ψέλλιζε: “Σας παρακαλώ… δεν θέλω να το κάνω αυτό…” “Έλα τώρα κούκλα μου, δεν θέλεις να γίνεις Playmate;», της απαντούσαν. Ο τύπος με τη βιντεοκάμερα έκανε ζουμ, ενώ ο άλλος τράβηξε το πουκάμισο από τα χέρια της, σκίζοντάς το και εκθέτοντας τη γύμνια της. Κι όταν εκείνη άρχισε να ουρλιάζει οι άντρες την απείλησαν. «Σκάσε,σκύλα. Άλλη μια λέξη να πεις και στέλνουμε αυτό το βίντεο σε όλη την πόλη. Είμαι βέβαιος ότι η οικογένειά σου δεν θέλεις να μάθει ότι η κόρη τους είναι μια πόρνη».

Ο Τζος Μπέχαρ, ο υπεύθυνος για την έκδοση του βιβλίου της Σάγκινορ, είπε ότι ταράχτηκε και σοκαρίστηκε όταν διάβασε το χειρόγραφό της, αλλά ήταν ενθουσιασμένος που αυτό το βιβλίο θα βοηθούσε να αποκαλυφθεί το «σκοτεινό υπογάστριο» πίσω από τη φίρμα του Playboy το 2005. Ωστόσο, επισήμανε ότι ο πλούτος και η επιρροή του Χέφνερ τρόμαξαν τους δικηγόρους του εκδότη, οι οποίοι «έκοψαν» πολλούς από τους ισχυρισμούς από τα απομνημονεύματα παρά το γεγονός ότι έλαβαν 15 ένορκες βεβαιώσεις από συνεργάτες της Σάγκινορ που επιβεβαίωναν τα στοιχεία της ιστορίας της. «Η νομική μας ομάδα είχε ένα πραγματικό πρόβλημα με πολλά από αυτά που έλεγε η Τζένιφερ», τόνισε και προσέθεσε ότι η δημοσιότητα γύρω από την κυκλοφορία του βιβλίου εξαϋλώθηκε μυστηριωδώς όταν ο Χέφνερ έλαβε – προτού κυκλοφορήσει- ένα αντίγραφο του χειρογράφου. «Όλοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με το βιβλίο, τόσο μέσα στον εκδοτικό οίκο όσο και εκτός. Αλλά ο Χέφνερ βρήκε ένα πρώτο αντίγραφό του με κάποιο τρόπο και ξάφνου δεν είχαμε πλέον τόση δημοσιότητα».

Λαμπερά ονόματα στον βούρκο

Η Σάγκινορ είπε ότι μεταξύ των ιδιοκτητών των μίνι επαύλεων ήταν ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος Μπέρναρντ Κορνφελντ και πως τα πάρτι οργανώνονταν συχνά από τον πράκτορα ταλέντων της ICM Τζακ Τζιλιάρντι, ο οποίος στην καριέρα του είχε εκπροσωπήσει μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ, όπως οι Τράρλτο Ιστον, Μπαρτ Ρέινολντς, Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζέρι Λιούις.

hefner-6
hefner-7


Η Σάγκινορ, που τα γνωρίζει όλα από πρώτο χέρι, υποστήριξε ότι στα 17 της ναρκώθηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά και η ίδια από τον τότε πολιτικά ισχυρό επίτροπο στην Καλιφόρνια Μαρκ Νέιθανσον ο οποίος βρισκόταν στον στενό κύκλο του Χέφνερ και σύχναζε σε πάρτι σε μίνι επαύλεις. «Όταν ήμουν 17 ετών συνειδητοποίησα ότι συνέβαιναν αυτά τα φρικτά πράγματα και πήγα στον Μαρκ για βοήθεια. Ήταν τύπος που μπορούσε να λύνει προβλήματα , τόσο καλά δικτυωμένος, που σκέφτηκα ότι ίσως μπορούσε να βοηθήσει αυτά τα κορίτσια. Πήγα στο σπίτι του. Μου έβαλε κάτι στο ποτό, το χάπι του βιασμού. Δεν ένιωθα το σώμα μου, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Μετά βίας ήξερα τι συνέβαινε. Ήταν η πιο περίεργη, η πιο φρικτή κατάσταση. Ήταν αηδιαστικό. Έπρεπε να ξαπλώσω. Όταν είσαι τόσο ναρκωμένος, δεν συνειδητοποιείς τι συμβαίνει ». Με πίεσε να γδυθώ και έμεινε έκπληκτος όταν αντιστάθηκα. Τότε, άρχισε να απαριθμεί φίλους του πατέρα μου με τους οποίους υπέθετε ότι είχα κάνει σεξ. Όταν αντιστάθηκα κι άλλο κατέληξε να αυνανίζεται λέγοντας “το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να με βοηθήσεις”. Ήταν πραγματικά τραυματικό».

hefner-9


Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Σάγκινορ ουσιαστικά επιβεβαιώνονται από την πρώην τακτική θαμώνα του Playboy Mansion, Τζάκι Χέιτεν, η οποία είπε ότι είδε ακόμη και έναν κυβερνήτη και έναν πρώην πρόεδρο σε ένα πάρτι οργίων. Η Χέιτεν ανέφερε ότι μια έπαυλη είχε ένα δωμάτιο που ονομαζόταν «προεδρική σουίτα» και προοριζόταν αποκλειστικά για τους πιο VIP καλεσμένους προκειμένου να παίρνουν ναρκωτικά και να κάνουν σεξ με κορίτσια που ήθελαν να γίνουν Playmates. «Τα κορίτσια που έρχονταν στην πόλη από τα μεσοδυτικά ήταν μέσα στη φρεσκάδα», είπε η Χέιτεν. «Αυτοί οι τύποι υποδύονταν τους πράκτορες μοντέλων και ανιχνευτές ταλέντων, λέγοντας στα κορίτσια ότι θα μπορούσαν να είναι το επόμενο μεγάλο όνομα στον κινηματογράφο ή στην πασαρέλα. Ήξεραν βέβαια ότι δεν θα τις βοηθήσουν όπως επίσης ήξεραν ότι με τα παραμύθια αυτά θα μπορούσαν να φτάσουν στο κρεβάτι τους.» Η Χέιτεν ήταν τακτική στην έπαυλη του Playboy στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αποκτώντας πρόσβαση μέσω της καλύτερής της φίλης, της φίλης του Χέφνερ, Ανν Νικόλ Σμιθ. Η Χέιτεν ανέφερε ότι ήταν συνηθισμένο για τους άντρες στα πάρτι σε μίνι έπαυλη να ναρκώνουν τα κορίτσια και μετά να κάνουν σεξ μαζί τους. «Γίνονταν βιασμοί, σε τακτική βάση. Έχω δει πολλές φορές να κάνουν ένεση με ναρκωτικά σε ένα μοντέλο ή να ρίχνουν κοκτέιλ με χάπια σε σαμπάνια και χυμό πορτοκαλιού- έτσι κρύβει τη γεύση. Να είναι κοπέλες κάτω από τέτοια επήρεια ναρκωτικών, που να μην μπορούν να μιλήσουν. Έχω δει σακούλες σκουπιδιών γεμάτες με μπουκάλια με χάπια. Τους έλεγαν πως είναι χάπια αδυνατίσματος και βιταμίνες».

Μια τρίτη γυναίκα, πρώην Playmate, που δέχθηκε να μιλήσει λέγοντας μόνον πως ονομάζεται Ρέιτσελ, είπε ότι η κοκαΐνη και τα βαρβιτουρικά χάπια ήταν διαθέσιμα στα πάρτι στις μίνι επαύλεις, όπου οι νεαρές κοπέλες είχαν δωρεάν δωμάτιο και διατροφή με την προοπτική ότι θα έκαναν σεξ με τον ιδιοκτήτη και τους φίλους του, αν (και όποτε) χρειαζόταν…

Ειδήσεις σήμερα:

Άρειος Πάγος προς εισαγγελείς: «Σαρώστε» τις λέσχες φιλάθλων - «Τρέξτε» τις δικογραφίες, ψάξτε για εγκληματικές οργανώσεις

Κορωνοϊός: Στα 18.640 τα νέα κρούσματα, 88 θάνατοι, 564 οι διασωληνωμένοι

Από καδρόνια μέχρι τσεκούρι βρέθηκαν σε νέες εφόδους σε τέσσερις συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης