Νόβακ Τζόκοβιτς: Από το σίριαλ στην Αυστραλία, στο... match point με τους χορηγούς

Νόβακ Τζόκοβιτς: Από το σίριαλ στην Αυστραλία, στο... match point με τους χορηγούς

Με μια «ευγενική» ανακοίνωση η Lacoste που είναι βασικός του χορηγός είπε πως θα... συζητήσει μαζί του για τα γεγονότα στην Αυστραλία - Στάση αναμονής, προς το παρόν, από τους υπόλοιπους χορηγούς του κορυφαίου αθλητή - Στα $30 εκατ. το χρόνο οι ετήσιες εμπορικές του συμφωνίες

djokovic_apelasi_xr1
Το σίριαλ που εκτυλίσσεται τις τελευταίες έντεκα μέρες με πρωταγωνιστή τον Σέρβο τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει τελειώσει ακόμα παρά την απέλασή του από την Αυστραλία και τον αποκλεισμό του από το Αυστραλιανό Open.

Η Lacoste, ένας από τους βασικούς χορηγούς του σούπερ σταρ στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, με σημερινή της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως θα επιδιώξει μια συνάντηση με τον Τζόκοβιτς για να εξετάσει όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στην ακύρωση της βίζας του δύο φορές και εμπόδισαν τον ανεμβολίαστο τενίστα να συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Open.
Μέχρι στιγμής, οι εταιρείες Peugeot, Hublot και Asics κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Novak Djokovic is Taken to the Airport after Finally being DEPORTED!


Όπως είναι γνωστό η Αυστραλία απαιτεί από όσους εισέρχονται στη νησιωτική χώρα να είναι πλήρως εμβολιασμένοι εκτός αν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα ιατρικής εξαίρεσης. «Το συντομότερο δυνατόν θα έρθουμε σε επαφή με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για να εξετάσουμε τα γεγονότα που προκάλεσε η παρουσία του στην Αυστραλία.
Κλείσιμο
novak__4_




Ευχόμαστε να διεξαχθεί ένα εξαιρετικό τουρνουά και ευχαριστούμε τους διοργανωτές για όλες τις προσπάθειές τους ώστε να διασφαλίσουν καλές συνθήκες για τους παίκτες, το προσωπικό και τους θεατές», αναφέρει η ανακοίνωση της γαλλικής εταιρείας ένδυσης.





Είναι η πρώτη φορά από τις 5 Ιανουαρίου, ημέρα άφιξης του Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, που ένας από τους χορηγούς του διάσημου τενίστα πραγματοποιεί δημόσια ανακοίνωση για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην Αυστραλία και τον τελικό αποκλεισμό του τενίστα από το Αυστραλιανό Open. Σύμφωνα με το CNN, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Peugeot αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο ενώ η ελβετική εταιρεία κατασκευής ρολογιών Hublot αλλά και η μεγάλη ιαπωνική εταιρεία αθλητικής ένδυσης Asics, δεν έχουν, προς το παρόν, προβεί σε ανακοινώσεις για τον Τζόκοβιτς.


Australie : Novak Djokovic bientôt fixé sur son expulsion • FRANCE 24


Ο κορυφαίος τενίστας έχει υπογράψει συμφωνίες συνεργασίας ύψους 30 εκατ. δολαρίων ετησίως με μεγάλους χορηγούς, σύμφωνα με το Forbes και αναδείχθηκε 46ος στην λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους αθλητές για το 2021.

novak__10_



Ο υπ' αριθμόν ένα τενίστας στον κόσμο μετά την ακύρωση της βίζας του για δεύτερη φορά αναχώρησε από την Αυστραλία με πτήση της Emirates για το Ντουμπάι. Την Δευτέρα έφτασε στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από εκατοντάδες θαυμαστές του.




Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε δρόμο και για άλλες χώρες η Ελλάδα με τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, λένε διεθνή ΜΜΕ

Στον ανακριτή ο 32χρονος που κατηγορείται πως βίασε τη 14χρονη αδερφή της συντρόφου του στο Περιστέρι

Τζώρτζης Μονογυιός: Με «ξερογκαζιές» και τα ηλεκτρονικά OFF η Ferrari
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης