Η Πολωνία κατέγραψε το πρώτο κρούσμα του παραλλαγμένου στελέχους Όμικρον του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τον οποίο επικαλείται το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων PAP.
Η Πολωνία αντιμετωπίζει ακόμη υψηλό αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων σε ένα τέταρτο κύμα της επιδημίας, το οποίο έχει αναγκάσει τις αρχές να ενισχύσουν τα περιοριστικά μέτρα.
Μέχρι σήμερα η Πολωνία, μια χώρα περίπου 38 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει αναφέρει 3.903.445 κρούσματα του νέου κορωνοϊού και 90.306 θανάτους από την COVID-19.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.