Καρλ Νεχάμερ: Το φαβορί για τη διαδοχή του Κουρτς στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος της Αυστρίας
Ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας αναμένεται να είναι εκείνος που θα διαδεχτεί τον Σεμπάστιαν Κουρτς στην ηγεσία του «ÖVP»
Μίνα Αγγελίνη
Eκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ, θα είναι ο διάδοχος του Σεμπάστιαν Κουρτς στην ηγεσία του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος «ÖVP».
Ο 49χρονος Βιεννέζος έχει σπουδάσει Πολιτική Επικοινωνία.
Διετέλεσε Γενικός γραμματέας στο Λαϊκό Κόμμα από το 2018 έως το 2020.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς