Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας κάλεσε σήμερα τις κινεζικές αρχές να επιτρέψουν στην Κινέζα τενίστρια Πενγκ Σουάινα μιλήσει δημοσίως για να αποσαφηνίσει τι της συνέβη και προειδοποίησε ότι σε διαφορετική περίπτωση το Πεκίνο μπορεί να υποστεί τις διπλωματικές συνέπειες.
«Αναμένω μόνο ένα πράγμα: να μιλήσει» είπε ο Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν στο τηλεοπτικό κανάλι LCI.
Ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας πρόσθεσε ότι η Κίνα θα υποστεί τις συνέπειες αν δεν ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.