Η γκριμάτσα της Μελάνια δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ: Μετά το χαμόγελο ήρθε η απέχθεια

Η γκριμάτσα της Μελάνια δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ: Μετά το χαμόγελο ήρθε η απέχθεια

Viral στο Twitter το βίντεο που δείχνει την τέως πρώτη κυρία των ΗΠΑ να... ξενερώνει - «Ποιος άλλος έχει την αίσθηση ότι η Μελάνια δεν αντέχει να βλέπει τον σύζυγό της;», έγραψε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος της εκστρατείας του Ομπάμα, Τζον Κούπερ - Δείτε βίντεο

melania-donald-trump-5
Το επίμαχο βίντεο που απεικονίζει τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και την τρίτη σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ σε αγώνα μπέιζμπολ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ατλάντα της Τζόρτζια το Σάββατο , κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο ζευγάρι, με μια κάμερα να καταγράφει μια μάλλον αμήχανη στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

Τη στιγμή που η χαμογελαστή Μελάνια ακούγοντας κάτι από τα όσα είπε ο Τραμπ απευθυνόμενος στο πλήθος, γούρλωσε τα μάτια της. Στο Τwitter, οι χρήστες δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την γκριμάτσα της Μελάνια. «Η Μελάνια Τραμπ ξαναχτυπά», γράφει ένας χρήστης με τους περισσότερους να επισημαίνουν ότι πρόκειται για ένα ακόμη παράδειγμα που δείχνει την αδιαφορία για τον σύζυγό της.

«Ποιος άλλος έχει την αίσθηση ότι η Μελάνια δεν αντέχει να βλέπει τον σύζυγό της;», έγραψε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος της εκστρατείας του Ομπάμα, Τζον Κούπερ. «Η Μελάνια τον περιφρονεί όσο και οι άνθρωποι που έχουν αξιοπρέπεια», υποστηρίζει από την πλευρά του ο συγγραφέας Τζον Πάβλοβιτς.

Ένας άλλος χρήστης γράφει ότι η εμφάνιση της Μελάνια έρχεται ακριβώς στην ώρα της για το Halloween. «Το κοστούμι της απόψε είναι: «Η αγαπημένη σύζυγος που δεν έχει βαρεθεί καθόλου με αυτό το πτώμα που σαπίζει», έγραψε ο συγγραφέας Majid M Padellan.

«Αυτή είναι η πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τον Απρίλιο», αναφέρει από την πλευρά της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Μετά την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, το ζευγάρι μετακόμισε στις αρχές του έτους στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο, υπήρξαν φήμες ότι η Μελάνια ήταν «ψυχρή» απέναντι στον σύζυγό της, ενώ ήταν επίσης «χαρούμενη και χαλαρή» με τη νέα της ζωή. Το καθημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει σπα, μερικές φορές ακόμη και δύο φορές την ημέρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα και SMS από σήμερα στους ανεμβολίαστους

COP26: Μεγάλη σημασία, μικρή πιθανότητα ουσιαστικής συμφωνίας - Στη Γλασκώβη ο Μητσοτάκης

Επίθεση στον Βασιλακόπουλο: Οι αρνητές απειλούν επιστήμονες - Γιατροί περιγράφουν όσα βιώνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης