Ντόναλντ Τραμπ: Αποφεύγει η Μελάνια το χέρι του ή... συγκρατεί το φουστάνι της;

Ντόναλντ Τραμπ: Αποφεύγει η Μελάνια το χέρι του ή... συγκρατεί το φουστάνι της;

Πολλοί παρερμήνευσαν την κίνηση της Πρώτης Κυρίας, λαμβάνοντάς την ως ένδειξη δυσαρέσκειας απέναντι στον Τραμπ

melania-xeri
Πολύς λόγος γίνεται στα social media τις τελευταίες ώρες για ένα στιγμιότυπο ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες το Σαββατοκύριακο.

Στη σκηνή που μετέδωσε η τηλεόραση, και κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να κατεβαίνει τα σκαλιά του προεδρικού αεροσκάφους, με την Μελάνια στο πλευρό του. Καθώς βγαίνουν από το Air Force One, ο Τραμπ επιχειρεί να πιάσει το χέρι της Πρώτης Κυρίας, αλλά εκείνη δείχνει να το τραβάει μακριά.




Και δεύτερη προσπάθεια του Τραμπ να της πιάσει στο χέρι πέφτει στο κενό και το ζευγάρι κατεβαίνει τελικά τα σκαλιά χωρίς να κρατηθεί χεράκι-χεράκι.

Πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να ερμηνεύσουν την σκηνή ως ένδειξη απόστασης ανάμεσα στο ζευγάρι ή δυσαρέσκειας της Πρώτης Κυρίας με τον Τραμπ. Άλλωστε παρόμοιες αμήχανες σκηνές έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν ανάμεσα στους δυο τους, προκαλώντας ποικίλλα σχόλια και συγκρίσεις με το ζευγος Ομπάμα και την τρυφερότητα που εξέφραζε δημοσίως.

«Καλωσόρισες στην αντίσταση», γράφει χαρακτηριστικά μια χρήστης στο Twitter. «Θα ψηφίσει Μπάιντεν», σχολιάζει ένας άλλος.

Αν όμως παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το στιγμιότυπο, θα δει ότι η αλήθεια είναι μάλλον διαφορετική.



Κλείσιμο
Όπως αναφέρει το CNN, και μπορεί κανείς να διαπιστώσει βλέποντας το βίντεο, ο λόγος που η Μελάνια τράβηξε το χέρι της είναι πιθανότατα ο δυνατός αέρας που απειλούσε να «σηκώσει» το φουστάνι τη,  αποκαλύπτοντας τους μηρούς της.

Με το ένα χέρι να κρατάει την μπάρα και το άλλο να συγκρατεί το φουστάνι της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, απλά δεν είχε άλλο χέρι για να δώσει στον Τραμπ, είτε το ήθελε είτε... όχι.



Ειδήσεις σήμερα:

Μαρτυρία σοκ: Ο άνδρας μου με βίασε πάνω από 100 φορές κατά τη διάρκεια του lockdown

ΗΠΑ: Ενός λεπτού σιγή για τον Τζορτζ Φλόιντ στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Η Μισέλ Ομπάμα κατακεραυνώνει τον Τραμπ: «Ο λάθος πρόεδρος για τη χώρα μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης