Γερμανία: Εν ψυχρώ δολοφονία σε βενζινάδικο - Αρνητής της μάσκας σκότωσε υπάλληλο που του ζήτησε να την φορέσει

Γερμανία: Εν ψυχρώ δολοφονία σε βενζινάδικο - Αρνητής της μάσκας σκότωσε υπάλληλο που του ζήτησε να την φορέσει

Ο 49χρονος φονιάς του 20χρονου φοιτητή, υπαλλήλου στο πρατήριο υγρών καυσίμων, δήλωσε ότι αισθανόταν «στριμωγμένος» από τα μέτρα που σχετίζονται με την πανδημία της Covid-19, τα οποία εισέπραττε ως «αυξανόμενη επίθεση στα δικαιώματά του»

germany_psek_murder_xr
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας ενός 20χρονου υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Γερμανία, το περασμένο Σάββατο.

Τον άτυχο νεαρό σκότωσε εν ψυχρώ ένας πελάτης, επειδή είχε αρνηθεί να τον εξυπηρετήσει στις αγορές του, καθώς ο τελευταίος δεν φορούσε υγειονομική μάσκα. Ο ύποπτος, ένας 49χρονος από το Ίνταρ-Όμπερσταϊν, ο οποίος δήλωσε αργότερα ότι δεν τηρεί τα περιοριστικά μέτρα, προφυλακίστηκε, όπως ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα,  η τοπική αστυνομία της Ρηνανίας-Παλατινάτου.

Gas station employee shot and killed over a face mask rules l Germany News l NewsRme


Ο υπάλληλος του πρατηρίου καυσίμων, ένας φοιτητής, είχε αρνηθεί να εξυπηρετήσει τον πελάτη, που ήθελε να αγοράσει μια συσκευασία μπύρες, επειδή δεν φορούσε μάσκα. Εκνευρισμένος, ο 49χρονος έφυγε, αφήνοντας τις μπύρες στο ταμείο. Επέστρεψε μιάμιση ώρα αργότερα, φορώντας αυτή τη φορά τη μάσκα, την οποία όμως έβγαλε, όταν έφτασε στο ταμείο, ώστε να προκαλέσει την αντίδραση του ταμία.

Αφού ο υπάλληλος του είπε και πάλι να βάλει σωστά τη μάσκα του, ο πελάτης έβγαλε ένα περίστροφο από την τσέπη του και πυροβόλησε τον φοιτητή, που πέθανε ακαριαία, διευκρίνισε η αστυνομία. Ο ύποπτος παρουσιάστηκε την επομένη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Δήλωσε ότι αισθανόταν «στριμωγμένος» από τα μέτρα που σχετίζονται με την πανδημία της Covid-19, τα οποία εισέπραττε ως «αυξανόμενη επίθεση στα δικαιώματά του» και ότι δεν έβλεπε «καμία άλλη διέξοδο», όπως ανέφερε ο εισαγγελέας Κάι Φίρμαν.

Κλείσιμο
Η αστυνομία ερεύνησε στη συνέχεια το διαμέρισμά του, στο οποίο βρήκε το όπλο του εγκλήματος, καθώς και άλλα πυροβόλα όπλα και πυρομαχικά. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής άφησαν λουλούδια, λούτρινα αρκουδάκια και άλλα αντικείμενα στο σημείο του εγκλήματος.

gas3


gas2


Ειδήσεις σήμερα:

Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη

Πάτρα: Ο εξάχρονος Φώτης κέρδισε το στοίχημα της ζωής - Μειώθηκε η καταστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης