Τυφώνας Άιντα: Εικόνες αποκάλυψης στους δρόμους του Νιου Τζέρσεϊ - Δείτε βίντεο

Τυφώνας Άιντα: Εικόνες αποκάλυψης στους δρόμους του Νιου Τζέρσεϊ - Δείτε βίντεο

Η Ελληνοαμερικανίδα Σήλια Μιχαηλίδη βρίσκεται στους δρόμους του Νιού Τζέρσει για λογαριασμό του protothema.gr και καταγράφει εικόνες αποκάλυψης από το πέρασμα του τυφώνα - Ξεριζώθηκαν δέντρα και υπάρχουν πολλές ζημιές

nytimes_123
Ο τυφώνας Άιντα χτύπησε τη Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, ακόμη και το μετρό όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr. «Η κατάσταση είναι απερίγραπτη» λέει η Ελληνοαμερικανίδα Σήλια Μιχαηλίδη που βρίσκεται στους δρόμους τις Νέας Υόρκης καταγράφοντας εικόνες με το κινητό της τηλέφωνο. « Έχουν ξεριζωθεί δέντρα, έχουν σημειωθεί πολλές ζημιές ενώ υπάρχουν πληροφορίες ακόμη και για νεκρούς προσθέτει».

Οι πρώτες ισχυρές βροχοπτώσεις στην περιοχή της Νέας Υόρκης σημειώθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο τυφώνας Άιντα έκανε την εμφάνισή του και σε πολλές περιοχές τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχίστηκαν και τα ξημερώματα της Κυριακής.

Νέα Υόρκη - Τυφώνας Χένρι





Τις επόμενες ώρες εκτιμάται ότι η κακοκαιρία θα χτυπήσει σε μεγάλη έκταση τη Βορειοανατολική ακτογραμμή στο Λόνγκ Άιλαντ και αναμένεται να επεκταθεί μέχρι το Κονέκτικατ. Περίπου 55 εκατομμύρια άνθρωποι θα επηρεαστούν από τον τυφώνα. Το εθνικό κέντρο τυφώνων προειδοποίησε ότι οι άνεμοι μπορεί να φτάσουν τα 80 μίλια την ώρα.


Νέα Υόρκη - Τυφώνας Χένρι 3
Κλείσιμο

Νέα Υόρκη - Τυφώνας Χένρι 4



Νέα Υόρκη - Τυφώνας Χένρι 6





Ειδήσεις σήμερα:

Σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μίκη Θεοδωράκη

Στην ανακρίτρια ο Σεμέδο

Απεγκλωβισμός ανθρώπων μετά από φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης