«Μην ανησυχείτε και θα δείτε», είπε στους δημοσιογράφους ο ποδοσφαιριστής
Βασιλική Κόκκαλη
«Μην ανησυχείτε και θα δείτε». Αυτά ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή Ρουμπέν Σεμέδο στους δημοσιογράφους, λίγο πριν περάσει σήμερα, την πόρτα της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος μιας 17χρονης.
Κατηγορούμενος για την υπόθεση είναι και ένας Νιγηριανός μάνατζερ ο οποίος θα απολογηθεί αύριο στην ανακρίτρια.
Νωρίτερα, σήμερα, στην ανακρίτρια κατέθεσε κάτω από συνθήκες μυστικότητας και η 17χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε το βιασμότης πρώτα από τον 40χρονο Νιγηριανό και κατόπιν από το Σεμέδο, στο σπίτι του τελευταίο στη Γλυφάδα.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ