Βρετανία: 40χρονος αντιεμβολιαστής μουσικός πέθανε από κορωνοϊό - Άφησε πίσω του την έγκυο σύζυγό του  

Βρετανία: 40χρονος αντιεμβολιαστής μουσικός πέθανε από κορωνοϊό - Άφησε πίσω του την έγκυο σύζυγό του  

Όταν αρρώστησε σοβαρά μετάνιωσε που δεν έκανε το εμβόλιο - Γυμναζόταν πέντε φορές την εβδομάδα και πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να αρρωστήσει

adiemvoliastis
Σε ηλικία 40 ετών, ο Βρετανός μουσικός Μάρκους Μπερκ άφησε την τελευταία πνοή ύστερα από επιπλοκές της νόσου Covid- 19 αφήνοντας πίσω του την έγκυο σύζυγό του.

Ο άτυχος Βρετανός έβλεπε με μισό μάτι τα εμβόλια κατά της Covid, όπως είχε δηλώσει στο βρετανικό δίκτυο «ITV» ενώ πίστευε ότι ήταν άτρωτος στον ιό αφού γυμναζόταν πέντε φορές την εβδομάδα. Νοσηλεύτηκε με συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη όταν νόσησε από Covid στις αρχές Αυγούστου.

Καθώς η κατάστασή του επιδεινωνόταν, είχε παραδεχτεί ότι ήταν «αδαής» και παρότρυνε τους συμπολίτες του να εμβολιαστούν.

Η έγκυος σύζυγός του, Λιζ, επιβεβαίωσε ότι ο Μάρκους πέθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Royal Stoke την Παρασκευή, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Σε συνέντευξή του από το κρεβάτι του νοσοκομείου στις 11 Αυγούστου, ο 40χρονος ασθενής είχε πει ότι ήταν «σοκαρισμένος» που ένιωθε πολύ άρρωστος αφού ακολουθούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε που ήταν «κάπως ανίδεος» για τα εμβόλια κι ότι «ανέβαλε» τον εμβολιασμό του.

Κλείσιμο
Η έγκυος σύζυγός του Λιζ απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της, γράφοντας στο Twitter: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει και δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να αντιμετωπίσω έναν τέτοιο πόνο».

ad1

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης