Ρωσία: «Μέσα στο 2021 η νέα σύμβαση με την Τουρκία για τους S-400»
Ο γενικός διευθυντής του ρωσικού οργανισμού εξαγωγών όπλων, Rosoboronexport επανήλθε με πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη νέα σύμβαση Ρωσίας - Τουρκίας για τους S-400
Μέσα στο 2021 θα υπογραφεί η δεύτερη σύμβαση για την παράδοση των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας S-400 στην Τουρκία, δήλωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής του ρωσικού οργανισμού εξαγωγών όπλων, Rosoboronexport, Αλεξάντερ Μικέεβ.
«Στο εγγύς μέλλον σημαίνει φέτος. Αναμένουμε ότι η δεύτερη σύμβαση για τους S-400 για την Τουρκία θα υπογραφεί φέτος», τόνισε ο επικεφαλής της Rosoboronexport στους δημοσιογράφους.
Η απόφαση της Τουρκίας, μέλους του ΝΑΤΟ, να αγοράσει τα ρωσικής κατασκευής συστήματα αεράμυνας S-400 προκάλεσε κρίση στις σχέσεις της με τιςΗνωμένες Πολιτείες. Παρά τις επανειλημμένες απαιτήσεις των αμερικανικών αρχών να εγκαταλείψουν τη συμφωνία και τις επακόλουθες κυρώσεις, η Τουρκία αρνήθηκε να κάνει παραχωρήσεις και συνέχισε να διαπραγματεύεται επιπλέον αποστολές των ρωσικών όπλων.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.