Από αύριο το βράδυ και για όλο το σαββατοκύριακο στην Ιταλίααναμένεται νέο κύμα καύσωνα, με ζέστη-ρεκόρ. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η θερμοκρασία μπορεί να αγγίξει τους 47 βαθμούς στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης και τους 46 στην Σικελία και στην Απουλία, με πρωτεύουσα το Μπάρι.
Όπως γράφει ο Τύπος, οι μετεωρολογικές αυτές συνθήκες μπορεί να αποδειχθούν πράγματι «ιστορικές», με καύσωνα ισχυρότερο από εκείνον του 2003.
Και στην κεντρική Ιταλία, σε περιφέρειες όπως της Ούμπρια, της Τοσκάνης και στην ευρύτερη περιοχή της Ρώμης, η ζέστη θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή, αλλά χωρίς να αγγίξει το επίπεδο του Νότου. Είναι πιθανό, δε, το κύμα αυτό αφρικανικής ζέστης, στην Κάτω Ιταλία, να διαρκέσει μέχρι όλο το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Την ίδια ώρα, όμως, στον ιταλικό Βορρά (από τη Λομβαρδία μέχρι το Βένετο και το Πεδεμόντιο) το σαββατοκύριακο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα χαλαζόπτωσης και ισχυρών νεροποντών, όπως συνέβη ήδη στην αρχή της εβδομάδας.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.