Από αύριο το βράδυ και για όλο το σαββατοκύριακο στην Ιταλίααναμένεται νέο κύμα καύσωνα, με ζέστη-ρεκόρ. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η θερμοκρασία μπορεί να αγγίξει τους 47 βαθμούς στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης και τους 46 στην Σικελία και στην Απουλία, με πρωτεύουσα το Μπάρι.
Όπως γράφει ο Τύπος, οι μετεωρολογικές αυτές συνθήκες μπορεί να αποδειχθούν πράγματι «ιστορικές», με καύσωνα ισχυρότερο από εκείνον του 2003.
Και στην κεντρική Ιταλία, σε περιφέρειες όπως της Ούμπρια, της Τοσκάνης και στην ευρύτερη περιοχή της Ρώμης, η ζέστη θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή, αλλά χωρίς να αγγίξει το επίπεδο του Νότου. Είναι πιθανό, δε, το κύμα αυτό αφρικανικής ζέστης, στην Κάτω Ιταλία, να διαρκέσει μέχρι όλο το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Την ίδια ώρα, όμως, στον ιταλικό Βορρά (από τη Λομβαρδία μέχρι το Βένετο και το Πεδεμόντιο) το σαββατοκύριακο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα χαλαζόπτωσης και ισχυρών νεροποντών, όπως συνέβη ήδη στην αρχή της εβδομάδας.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.