Γερμανία: Ο Αμερικανός σταρ Ντέιβιντ Χάσελχοφ καλεί τους Γερμανούς να εμβολιαστούν

Γερμανία: Ο Αμερικανός σταρ Ντέιβιντ Χάσελχοφ καλεί τους Γερμανούς να εμβολιαστούν

Η Γερμανία επιστρατεύει τον «Ιππότη της Ασφάλτου» για να δώσει ώθηση στην εμβολιαστική εκστρατεία - «Η πανδημία προκαλεί θανάτους, εμβολιαστείτε» λέει ο Αμερικανός ηθοποιός

david_h
Ξαφνιάζει η απόφαση του υπουργείου Υγείας της Γερμανίας να επιστρατεύσει τον Αμερικανό σταρ του Χόλιγουντ Ντέιβιντ Χάσελχοφ για να κινητοποιήσει τους Γερμανούς να εμβολιαστούν κατά της νόσου Covid-19.

O «Ιππότης της Ασφάλτου» (Knight Rider) και πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς  «Baywatch» απεικονίζεται σε δύο βίντεο που έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο το υπουργείο του Γενς Σπαν, σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει τους συμπολίτες της Μέρκελ να εμβολιαστούν κατά του κορωνοιού.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει το αμερικανικό δίκτυο CNN, η επιλογή των Γερμανών να αναδείξουν τον Χάσελχοφ ως το κεντρικό πρόσωπο στην εκστρατεία εμβολιασμού κατά της νόσου Covid- 19 δεν είναι τυχαία.

Στην ατμομηχανή της Ευρωζώνης, ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Το 1989, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Αμερικανός ηθοποιός ήταν στη Γερμανία τραγουδώντας το «Looking for Freedom» (Αναζητώντας την Ελευθερία) ενώ είχε ανέβει σε γερανό την ώρα που χιλιάδες πολίτες είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

david hasselhoff berlin 1989


Κλείσιμο
Με το σκεπτικό αυτό, το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας στράφηκε στον 69χρονο Χάσελχοφ για την προώθηση της εκστρατείας του εμβολιασμού στη χώρα, με το σύνθημα «Πάνω τα μανίκια».

Τα δύο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Χάσελχοφ

Ο Αμερικανός ηθοποιός εμφανίζεται σε δύο βίντεο που έχει αναρτήσει το γερμανικό υπουργείο Υγείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πρώτο βίντεο, ο Χάσελχοφ δείχνει το μπράτσο του όπου φαίνεται το χανζαπλάστ που του έβαλε η νοσοκόμα αφότου έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Κοιτώντας τον φακό λέει: «Εγώ ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ υποτίθεται ότι είμαι ένας ήρωας λόγω του «Baywatch», του «Knight Rider» και του «Τείχους του Βερολίνου». Αλλά βρήκα την ελευθερία με τον εμβολιασμό. Μπορείτε κι εσείς».



Στο δεύτερο βίντεο, ο Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ υποστηρίζει ότι ανυπομονεί για την επιστροφή στην κανονικότητα και την ελευθερία. «Η πανδημία προκαλεί θανάτους, εμβολιαστείτε», τονίζει στο μήνυμά του. «Η πιο σημαντική εμπειρία μου από την πανδημία;» Ο θάνατος», λέει ο Χάσελχοφ καλώντας τους Γερμανούς να εμβολιαστούν.



Ειδήσεις σήμερα:

Το μήνυμα της Μέρκελ για τη Σύνοδο των G7: «Επιστρέφει η πολυμέρεια»

Κρήτη: «Μυθιστορηματική» κλοπή «ξεχασμένου» εκατομμυρίου σε έπαυλη Ρώσου μεγιστάνα

Ρίκι Μάρτιν: «Οι γιοι μου ανυπομονούν να έρθουν μαζί μου στην περιοδεία, όμως η κόρη μου δεν με αφήνει καν να τραγουδήσω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης