Βίντεο, Ντέιβιντ Χάσελχοφ: Ο σταρ του «Baywatch» και του «Ιππότη της Ασφάλτου»... φοράει μόνο το μαγιό του!

Βίντεο, Ντέιβιντ Χάσελχοφ: Ο σταρ του «Baywatch» και του «Ιππότη της Ασφάλτου»... φοράει μόνο το μαγιό του!

Στα 67 του χρόνια, ποζάρει... άνετος στον φωτογραφικό φακό, για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας της εταιρείας Happy Socks

hasselhof_main
Ντέιβιντ Χάσελχοφ, η μεγάλη επιστροφή: λίγο πριν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας του, ο... θρυλικός «Μιτς Μπιουκάναν» της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Baywatch», ξαναχτυπά, ποζάροντας άφοβα στον φακό... μόνο με το μαγιό του!



Ένα μαγιό, ωστόσο, που δεν είναι κόκκινο, όπως αυτό της σειράς με την οποία ο Χάσελχοφ έκανε καριέρα στη μικρή οθόνη, αλλά πολύχρωμο, όπως οι δημιουργίες της εταιρείας «Happy Socks», για λογαριασμό της οποίας έκανε το... μοντέλο ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός.





Δείχνοντας σε... μεγάλα κέφια, ο Χάσελχοφ, τον οποίο το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό αγάπησε και μέσα από την παρουσία του στον «Ιππότη της Ασφάλτου» με τον περίφημο «Κιτ», το αυτοκίνητο που μιλούσε, «αυτοπαρωδείται» μπροστά στον φακό με περίσσιο χιούμορ, δείχνοντας ότι... «το έχει» ακόμα!

Κλείσιμο




Η καμπάνια τιτλοφορείται «The Hoff's Day Off» («Το ρεπό του Hoff», όπως είναι το παρατσούκλι του). Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί:

Take the summer Hoff with David Hasselhoff
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης