Ρίκι Μάρτιν: «Οι γιοι μου ανυπομονούν να έρθουν μαζί μου στην περιοδεία, όμως η κόρη μου δεν με αφήνει καν να τραγουδήσω»

Ρίκι Μάρτιν: «Οι γιοι μου ανυπομονούν να έρθουν μαζί μου στην περιοδεία, όμως η κόρη μου δεν με αφήνει καν να τραγουδήσω»

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η 2χρονη μοναχοκόρη του τούς έχει «βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι»

martin
Μετά την συνέντευξή του στο περιοδικό People, όπου μίλησε για την σεξουαλικότητά του και αποκάλυψε πόσο ελεύθερος νιώθει μετά το coming-out, ο Ρίκι Μάρτιν εμφανίστηκε αυτή την φορά σε μία από τις τελευταίες εκπομπές της Έλεν ντε Τζενέρις και εξήγησε πως ενώ απολαμβάνει μία ευτυχισμένη ζωή στο σπίτι του, αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα. Η μοναδική κόρη του δεν του επιτρέπει να τραγουδάει.

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, παρόλο που έχει εκατομμύρια θαυμαστές που λατρεύουν την ξεχωριστή φωνή του, η 2χρονη κόρη του, Λούσια, μάλλον δεν είναι fan του, με αποτέλεσμα κάθε φορά, που τον ακούει να τραγουδά, να του φωνάζει να σταματήσει.

Ricky Martin’s Daughter Doesn’t Let Him Sing


Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό για να εξηγήσει την κατάσταση: «Της αρέσουν οι CoComelon (παιδικό συγκρότημα). Οπότε, μπαίνουμε στο αμάξι και βάζω αμέσως ένα τραγούδι τους. Μόλις ξεκινάω να τραγουδάω κι εγώ μαζί με εκείνη και τους CoComelon, άρχισε να μου φωνάζει αγανακτισμένη: "Όχι, όχι μπαμπά! Όχι, σταμάτα, σταμάτα, σταμάτα!". Μόλις της ζήτησα να με αφήσει να τραγουδήσω, συνέχισε να φωνάζει: Όχι μπαμπά, σε παρακαλώ, όχι!". Ξέρετε, αυτό είναι σοβαρό θέμα. Μα να μη με αφήνει να τραγουδήσω;», περιγράφει αστειευόμενος ο Ρίκι Μάρτιν, εξηγώντας πως είτε δεν της αρέσει καθόλου η φωνή του, είτε απλά δεν θέλει να την "καλύπτουν". Σίγουρα πάντως, φαίνεται ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι.



Κλείσιμο
Η μικρή Λούσια έχει ακόμα τρεις αδερφούς, τον 12χρονο Βαλεντίνο, τον επίσης 12χρονο Ματέο και τον 1 χρόνου Ρεν. Ζουν μαζί με τον Ρίκι Μάρτιν και τον σύντροφό του, Χουάν Γιόζεφ, οπότε η Λούσια είναι το μόνο θηλυκό του σπιτιού και φυσικά, το εκμεταλλεύεται. «Έχω ένα μικρό κοριτσάκι, που έχει δύο μπαμπάδες και τρεις αδερφούς και είναι μόνο 2 χρονών, οπότε ξέρει τι κάνει. Ξέρει πολύ καλά. Βέβαια, δεν το χειρίζεται ακριβώς όπως πρέπει, αλλά είμαι σίγουρος για το τι θα γίνεται στο μέλλον», λέει ο Ρίκι Μάρτιν.



Σε αντίθεση με την 2χρονη Λούσια, τα αγόρια της οικογένειας, ανυπομονούν όχι μόνο να ακούσουν τον μπαμπά τους να τραγουδάει, αλλά και να πάνε περιοδεία μαζί του. «Τα αγόρια μου λένε: Έλα μπαμπά, πότε θα βγούμε στον δρόμο; Πρέπει να το κάνουμε. Πραγματικά, ανυπομονούν για αυτό, τους αρέσει. Ξεκίνησαν να έρχονται στις περιοδείες μαζί μου από όταν ήταν τεσσάρων ετών, οπότε τώρα δεν μαζεύονται», δήλωσε ο τραγουδιστής.



Όπως φαίνεται βέβαια, δε θα χρειάζεται να περιμένουν για πολύ, καθώς τον Σεπτέμβριο ξεκινά η περιοδεία του τραγουδιστή με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας.







Ειδήσεις σήμερα:

Κοινωνικός Τουρισμός: Aνοίγει το μεσημέρι η πλατφόρμα για τα 300.000 voucher

Η συλλεκτική Mercedes του Αλέξανδρου Ωνάση επισκευάστηκε και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες

Έρευνα: Οι Έλληνες και οι Αλβανοί κατανάλωσαν το λιγότερο αλκοόλ στην Ευρώπη κατά το lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης