Έκπληξη από Χάρι και Μέγκαν - Ποιο όνομα σκέφτονται να δώσουν στο δεύτερο παιδί τους

Έκπληξη από Χάρι και Μέγκαν - Ποιο όνομα σκέφτονται να δώσουν στο δεύτερο παιδί τους

Έμπιστος της βασιλικής οικογένειας ανέφερε πως έχει ενδείξεις ότι το όνομα που θα επιλεγεί θα είναι «στην καρδιά του Χάρι»

megan
Την ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στην τελική ευθεία για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της - ένα κοριτσάκι - υπάρχουν έντονες εικασίες γύρω από το όνομα που θα πάρει το μωράκι των Σάσσεξ.

Είναι ενδεικτικό ότι βασιλικοί παρατηρητές περιμένουν πως το κοριτσάκι του Χάρι και της Μέγκαν θα ονομαστεί «Φιλίππα» προς τιμήν του εκλιπόντος πρίγκιπα Φιλίππου
. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα μιας και οι ξαδέρφες του δούκα του Σάσσεξ, πριγκίπισσα Ευγενία και Ζάρα Τινταλ έδωσαν στους νεογέννητους γιους τους το όνομα «Φίλιππος». 

Την ίδια ώρα ένας έμπιστος της βασιλικής οικογένειας έχει ενδείξεις που αναφέρουν ότι Χάρι και Μέγκαν σκοπεύουν να δώσουν στο μωρό ένα άλλο όνομα που βρίσκεται πολύ κοντά στην «καρδιά» του δεύτερου γιου του πρίγκιπα Καρόλου και της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Και ενώ πολλοί περίμεναν ότι θα επέλεγαν το όνομα «Νταϊάνα», έκαναν λάθος μιας και φαίνεται να καταλήγουν στο «Λίλλυ». 

Σύμφωνα με δηλώσεις του συγκεκριμένου προσώπου στο ΟΚ Magazine «θα ήταν ένα υπέροχο νεύμα προς τη βασίλισσα η οποία κατά την παιδική της ηλικία ήταν γνωστή ως Λίλιμπετ». Μάλιστα προσθέτει πως το «Λίλλυ» πάντα ήταν από τα αγαπημένα ονόματα του πρίγκιπα Χάρι.  Ωστόσο η επικείμενη γέννα της Μέγκαν Μαρκλ προκαλεί αμφιβολίες αναφορικά με το εάν το ζευγάρι θα καταφέρει να δώσει το παρών στην εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί προς τιμήν της πριγκίπισσας Νταϊάνα με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από τη γέννησή της. 

Όπως ανέφερε ο Ράσελ Μάιερς, βασιλικός συντάκτης της Mirror, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ITV, ο Χάρι ίσως χρειαστεί να απουσιάσει από την τελετή. «Οι πληροφορίες που έχω λένε ότι και οι δύο θέλουν να είναι εκεί. Φυσικά θα είναι και ο Ουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ. Εάν ο Χάρι μπορεί να πετάξει τότε αυτό θα γίνει σίγουρα τις δύο επόμενες εβδομάδες καθώς η Μέγκαν θα γεννήσει εντός του καλοκαιριού».

Μία παρουσία του πρίγκιπα Χάρι στην τελετή προς τιμήν της μητέρας του ίσως να σηματοδοτούσε ότι ρίχνει γέφυρες για αναθέρμανση των σχέσεων του με τον αδερφό του Ουίλιαμ και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ορατό στον ορίζοντα. 


Ειδήσεις σήμερα: 

Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!


Τραγωδία στα Μάλγαρα: Θρήνος στην τοπική κοινωνία από τον θάνατο του μόλις 18μηνων βρέφους

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα βρέξει το απόγευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης