Σεπόλια: Μαφιόζικη εκτέλεση με 8 σφαίρες σε καφενείο- Νεκρός σεσημασμένος κακοποιός
Αναζητείται ο δράστης που διέφυγε μετά την αιματηρή επίθεση - Το θύμα είναι 34χρονος σεσημασμένος κακοποιός με εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών - Στο παρελθόν είχαν γίνει απόπειρες δολοφονίας του
Άγριοέγκλημα εκτυλίχθηκε στα Σεπόλια, στην οδό Δυρραχίου 30, όταν ένοπλος εισέβαλε σε καφενείο, πυροβόλησε στο κεφάλι θαμώνα και τον σκότωσε.
Πληροφορίες του ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα, συγκεκριμένα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών που δρουν στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, το θύμα, που δέχθηκε οκτώ σφαίρες, ήταν 34 ετών, σεσημασμένος κακοποιός. Πρόκειται για τον Αριστείδη Παππά, με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο.
Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα είχε φυλακιστεί, ενώ είχαν σημειωθεί τρεις απόπειρες δολοφονίας του.
Είχε δεχθεί πάλι επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο στην Πλατεία Αττικής και οι δράστες, που δεν τον πέτυχαν, είχαν αφήσει το πιστόλι σε ταξί με το οποίο διέφυγαν.
Τα λόγια της μητέρας του
Συγκλονίζει η μητέρα του Αριστείδη Παππά που έκλαιγε και φώναζε: «Άρη μου, σε έφαγαν οι Αλβανοί».
Κλείσιμο
Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στις 17:55.
Μετα την ένοπλη επίθεση, ο δραστης φερεται, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, να επιβιβάστηκε σε ταξί και να εξαφανίστηκε.
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.