Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο με ύποπτο αυτοκίνητο κι ένα μηχανάκι

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο με ύποπτο αυτοκίνητο κι ένα μηχανάκι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από αδίστακτρους ληστές μέσα στο σπίτι της - Τι δείχνουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για την κίνηση ενός ύποπτου αυτοκινήτου και μιας μηχανής που το ακολούθησε

lipa_4
Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς από το έγκλημα που σημειώθηκε πριν λίγες εβδομάδες στα Γλυκά Νερά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 20χρονη Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της, από αδίστακτους ληστές.

Μετά το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως την προηγούμενη Παρασκευή το «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη για τη δολοφονία, νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για ένα ύποπτο αυτοκίνητο κι ένα μηχανάκι, που κινήθηκαν στην περιοχή, λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα του μοιραίου πρωινού της 11η Μαΐου.

Στο προ μια εβδομάδας βίντεο, διακρινόταν ένα ύποπτο αυτοκίνητο, λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λεωφόρο Λαυρίου.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ…


Ήταν 5.30 το πρωί και λίγη ώρα πριν, άγνωστοι δράστες είχαν διαπράξει το άγριο έγκλημα στη μεζονέτα του πιλότου ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας στην οδό Παναγούλη. Αφαίρεσαν τη ζωή της συζύγου του και μητέρας της 11 μηνών κόρης τους, για να αρπάξουν 10.000 ευρώ και τα κοσμήματα που είχαν στο σπίτι τους.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής, τηλεθεατής έστειλε νέο βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ...


Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή με έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα 

Στα 1.585 τα νέα κρούσματα - 521 οι διασωληνωμένοι, 40 θάνατοι

Γυμναστήρια: Ανοίγουν από τη Δευτέρα με self test και διπλή μάσκα 

Νεϊμάρ: Η Nike διέκοψε τη συνεργασία τους έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική βία σε υπάλληλό της 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης