Καιρός - Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Βροχές, καταιγίδες, μέχρι και χαλάζι την Δευτέρα

Καιρός - Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Βροχές, καταιγίδες, μέχρι και χαλάζι την Δευτέρα

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία

kairos-kakokairia-658
Προειδοποίηση για ραγδαία επιδείνωση του καιρού σε συγκεκριμένες περιοχές κάνει ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου μιλά για βροχές και καταιγίδες που θα διαρκέσουν μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας, αναφέρντας αναλυτικά:

«Βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών απόψε Κυριακή, και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα της Δευτέρας στις περισσότερες περιοχές της Θράκης (νησιά Θρακικού-Λήμνος και ισχυρές), Μακεδονίας (συμπεριλαμβανομένης και της Θεσ/νικης- Χαλκιδική), στα βορειότερα τμήματα της Ηπείρου και στη βορειοδυτική- βόρεια και ανατολική Θεσσαλία!

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα στην Αττική κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας με διάσπαρτες μπόρες ή καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο ή και πολύ τοπικά κι από χαλάζι! Στις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η πιθανότητα για μπόρες το πρωί της Τρίτης είναι μεγάλη!».

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

⛈⛈⛈⛈Βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών απόψε Κυριακή, και κυρίως κατά τη διάρκεια της...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Sunday, May 30, 2021

Ο καιρός την Δευτέρα 31 Μαΐου

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και τη Θεσσαλία προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά.

Στα υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με σταδιακή βελτίωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια.

Ειδήσεις σήμερα 


Φρίκη στον Καναδά: Βρέθηκε ομαδικός τάφος με 215 παιδιά σε παλιό σχολείο στη Βρετανική Κολομβία -Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός: Ανάρπαστα τα ραντεβού – Σπάσαμε το φράγμα των δύο εκατ. πλήρως εμβολιασμένων

Ψυχολόγος Καρολάιν: Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για το ζευγάρι - Τι μου έλεγε η κοπέλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης