Σεπόλια: Μαφιόζικη εκτέλεση με 8 σφαίρες σε καφενείο- Νεκρός σεσημασμένος κακοποιός
Αναζητείται ο δράστης που διέφυγε μετά την αιματηρή επίθεση - Το θύμα είναι 34χρονος σεσημασμένος κακοποιός με εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών - Στο παρελθόν είχαν γίνει απόπειρες δολοφονίας του
Χρήστος Χατζησπύρου
UPD:
Άγριοέγκλημα εκτυλίχθηκε στα Σεπόλια, στην οδό Δυρραχίου 30, όταν ένοπλος εισέβαλε σε καφενείο, πυροβόλησε στο κεφάλι θαμώνα και τον σκότωσε.
Πληροφορίες του ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα, συγκεκριμένα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών που δρουν στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, το θύμα, που δέχθηκε οκτώ σφαίρες, ήταν 34 ετών, σεσημασμένος κακοποιός. Πρόκειται για τον Αριστείδη Παππά, με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο.
Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα είχε φυλακιστεί, ενώ είχαν σημειωθεί τρεις απόπειρες δολοφονίας του.
Είχε δεχθεί πάλι επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο στην Πλατεία Αττικής και οι δράστες, που δεν τον πέτυχαν, είχαν αφήσει το πιστόλι σε ταξί με το οποίο διέφυγαν.
Τα λόγια της μητέρας του
Συγκλονίζει η μητέρα του Αριστείδη Παππά που έκλαιγε και φώναζε: «Άρη μου, σε έφαγαν οι Αλβανοί».
Κλείσιμο
Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στις 17:55.
Μετα την ένοπλη επίθεση, ο δραστης φερεται, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, να επιβιβάστηκε σε ταξί και να εξαφανίστηκε.
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του.
Στα Bread Factory, όλα τα προϊόντα παράγονται με την εφαρμογή της πιο σύγχρονης τεχνογνωσίας στον τομέα των τροφίμων, ενώ οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται προέρχονται από κορυφαίες προμηθεύτριες εταιρείες.
Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και ψηλότερα η Praktiker γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και ο πιο δροσερός προορισμός που θα μπορούσαμε να φανταστούμε συγκεντρώνοντας τις καλύτερες και ταυτόχρονα πιο οικονομικές επιλογές της αγοράς σε κλιματιστικά, ανεμιστήρες, ψυγεία και καταψύκτες.